Foc en una llibreria del barri de Sarrià de Barcelona. Un incendi s'ha declarat aquesta tarda de dilluns al passeig de la Reina Elisenda de Montcada, 2, cap a les quatre. Segons es veu a diferents vídeos publicats a les xarxes socials i han explicat diversos testimonis, les flames i el fum han superat l'alçada de l'edifici on s'ha produït, de tres pisos més planta baixa. Tal com ha avançat betevé, fins al lloc s'han traslladat sis dotacions dels Bombers de Barcelona i han extingit el foc poc després. Tanmateix, encara continuen les tasques de ventilació del local comercial.

El foc calcina la llibreria la Plaça i afecta a les línies d'autobús

La llibreria de la Plaça, on s'ha declarat el foc, és un establiment comercial de venda de llibres, a més de productes de premsa i papereria. El fum ha provocat una columna espectacular que ha deixat cobert tot l'edifici, al qual no es podien ni tan sols veure els balcons i les finestres que, afortunadament pel fred d'aquests dies, sembla que estaven tancats. El foc no ha afectat l'entrada principal, tot i que els efectius de bombers encara realitzen les tasques per veure l'afectació que l'incident hauria provocat a l'estructura.

A causa de l'incendi, l'operadora pública d'autobusos TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) ha informat a les xarxes socials que la línia H4 s'havia vist afectada. Els retards s'han donat entre el passeig de la Bonanova amb la via Augusta per "una incidència a la via pública". Així, doncs, s'han anul·lat les parades 531, 532, 936, 937, 995, 996, 1360, 1531 i 1532. L'últim incendi en un local comercial a la ciutat de Barcelona va donar-se aquest diumenge al carrer d'Andreu Nin, on tampoc va haver-hi cap ferit.