El foc afecta un edifici de deu pisos més planta baixa a Reus (Baix Camp). Les flames s'han originat en una habitació del primer pis i ha provocat molt fum a tot el bloc, la qual cosa ha provocat que bombers demanés els veïns que es confinessin per seguretat als seus apartaments. En total s'han hagut d'aïllar 35 persones i han estat ateses deu pels sanitaris, amb ferides de diversa consideració. Emergències ha rebut l'avís d'incendi aquest dimarts a les 16.43 hores i diverses dotacions s'han traslladat fins l'avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer, 47 de la ciutat. 

Incendi extingit amb dos ferits greus

Les flames han afectat també l'avinguda propera de Pere el Ceremoniós. Fins al lloc de l'incident s'han traslladat nou dotacions de Bombers de la Generalitat, altres nou terrestres i un comandament del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més de diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus. El foc, no obstant, ha deixat deu persones ferides. Vuit d'elles lleus i dues en estat crític. Segons apunta la policia municipal, un dels ferits hauria estat traslladat per cremades i inhalació de fum a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i l'altre, després de precipitar-se des del segon pis, a l'Hospital de Reus. L'equip sanitari continúa realitzant les actuacions pertinents i els bombers inspeccionen l'edifici per saber si l'incendi ha provocat algun problema estructural.

L'incendi ja ha estat extingit pels Bombers de la Generalitat. Aproximadament cap a les cinc d'aquesta tarda de dimarts no hi havia flames i estaven ventilant l'escala, després que tot l'interior de l'edifici quedés molt afectat pel fum. També han estat evacuats primerament diversos veïns, tots aquells als quals els efectius d'emergències han pogut i la resta han demanat que es confinessin per evitar patir inhalacions de fum que els intoxiquessin.