Un home obligava diverses dones a prostituir-se al seu pis de Reus (Baix Camp). Però el proxeneta no tenia suficient amb això i, a més de quedar-se amb gran part dels beneficis que elles aconseguien a canvi de diverses activitats sexuals o relacionades, venia droga els clients que acudien pels serveis a l'habitatge del qual n'és el propietari. La sala de varietats improvisada es trobava a l'avinguda de Salou de la capital comarcal. Tot això ha quedat de manifest després que els Mossos d'Esquadra rebessin un avís, al voltant de dos quarts de deu del matí de diumenge, dels tragins que portaven a l'apartament. Al cap de dues hores, els agents l'han detingut

L'arrestat, segons fonts properes a la investigació, és un home de 47 anys i nacionalitat espanyola que es quedava amb la major part dels guanys de les dones que exercien la prostitució contra la seva voluntat. L'individu està acusat d'uns delictes contra la llibertat sexual, de proxenetisme i contra la salut pública. Els Mossos d'Esquadra van escorcollar el pis on presumptament s'estaven realitzant aquestes activitats sexuals. Va ser llavors quan van localitzar cinc dones de nacionalitat colombiana i embolcalls de cocaïna que, suposadament, el proxeneta venia entre els clients.

Va ser detingut anteriorment per proxenetisme

L'home va ser detingut cap a dos quarts de dotze del matí d'aquest diumenge pels agents de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Reus. Els investigadors, no obstant això, encara estan realitzant gestions per determinar si les dones exercien la prostitució sota algun tipus de coacció, segons informa el Diari de Tarragona. S'espera que passi a disposició judicial en les pròximes hores. Cal recordar que aquest individu ja hauria estat arrestat prèviament per la Policia Nacional de Tarragona per proxenetisme.