Detenen un home que ha intentat matar una parella i el seu fill a Barcelona. Per fer-ho, ha incendiat el local on vivien, però per sort, les víctimes no estaven a dins. Hi ha un altre implicat que està en crida i cerca pels fets.

Detingut amb anterioritat per amenaçar de mort la dona

Tot va començar quan un home va amenaçar de mort amb una arma blanca la dona que vivia en el local i, per aquest mateix motiu, el van detenir el diumenge. Més tard, els policies van descobrir que era una de les persones que estava darrere l'incendi a la ronda del Guinardó de Barcelona.

Dos homes van incendiar el local on vivia una parella i el seu fill

Segons els testimonis dels veïns de la zona, dos homes es van apropar al domicili amb una garrafa d'entre cinc i vuit litres de líquid inflamable i, tot seguit, van ruixar la porta d'accés i, posteriorment, van marxar.

El local va quedar completament calcinat i, afortunadament, en el moment dels fets, no hi havia ningú al seu interior. La resta de domicilis afectats pel foc no van patir danys estructurals i, afortunadament, tots els veïns van poder tornar a casa seva sense problemes.

Un dels autors havia estat detingut per violar la dona del local i tenia una ordre d'allunyament

Segons expliquen fonts policials, a l'interior del local cremat hi vivia l'exparella d'un dels implicats i el seu fill. Aquest home, presumptament, no va actuar sol, ho va fer amb l'ajuda d'una altra persona: un home que ja havia estat detingut amb anterioritat per violar la dona que vivia al local i que, de fet, tenia una ordre d'allunyament a la víctima.

Ordre de crica i cerca per localitzar-lo com més aviat millor

Els Mossos d'Esquadra han emès una ordre de crida i cerca per trobar-lo com més aviat millor. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Bombers de Barcelona / Bombers de Barcelona

Dos homes intenten matar una parella i el seu fill cremant el local on vivien a Barcelona: un dels implicats ja està detingut i l'altre està en crida i cerca pels fets / Bombers Barcelona

Delicte de temptativa d'assassinat i d'incendi: investigació en mans dels Mossos d'Esquadra

Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb la Policia. Els presumptes autors dels fets es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades acusats d'un delicte de temptativa d'assassinat i un altre d'incendi.

Malauradament, aquest no ha estat l'únic incendi en els darrers dies a Barcelona i, de fet, el dissabte hi va haver un altre a la Meridiana. Per causes que encara s'estan investigant, un pis va quedar calcinat i es van haver d'activar 10 dotacions dels Bombers de Barcelona, que van poder apagar les flames.