Els Bombers i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desallotjat el carrer Tallers de Barcelona per un incendi a l'interior d'un local de kebabs. En un primer moment, pensaven que era una fuita de gas, però ara tot apunta que es tracta d'un foc a la instal·lació elèctrica. Hi ha tres persones ferides, totes elles amb un pronòstic lleu i el foc ja ha estat extingit.

Els fets han passat aquest dijous al matí, segons avança Betevé. Tot ha començat quan els veïns de la zona han vist una gran columna de fum que sortia del restaurant de kebabs Al Basha, situat al cèntric carrer tallers de la capital catalana. L'alerta s'ha rebut a les 10:15 i, en 40 minuts, ja l'han aconseguit extingir i ara ja es pot passejar amb normalitat. Per apagar les flames han fet servir tres tancs d'aigua.

La instal·lació elèctrica continua afectada

Al pis de sobre d'on s'ha produït l'incendi hi havia un hostal ple de gent, que l'han hagut d'abandonar baixant per les escales. Ara per ara, encara no hi ha llum, ja que la instal·lació elèctrica continua afectada.

Els Bombers treballen amb la hipòtesi del foc a la instal·lació elèctrica

Els Bombers de Barcelona han hagut de desallotjar la zona i han demanat als comerços de la zona que tanquin les persianes a manera de precaució, ja que temien que hi hagués una fuita de gas.

Descarten la hipòtesi de la fuita de gas al local de kebabs

No obstant això, aquesta primera hipòtesi ha quedat descartada i ara tot apunta a un incendi a la instal·lació elèctrica. Així i tot, s'haurà d'obrir una investigació per esbrinar amb més profunditat quines han estat les causes de les flames.

Bombers de Barcelona / Bombers de Barcelona
Els Bombers de Barcelona han desallotjat el carrer Tallers de Barcelona per un incendi en un restaurant de kebabs / Bombers de Barcelona

Les línies d'autobús tallades ja tornen a funcionar amb normalitat

Transports Metropolitans de Barcelona ha fet una piulada explicant que han quedat anul·lades diverses parades fruit de l'incendi. Les línies afectades son la V13 i la 59 i les parades anul·lades son les següents: 252, 253, 254, 1295, 1296 i 1325. Actualment, les línies afectades ja funcionen amb normalitat.

Un incendi al pis de Poblenou, a Barcelona, destapa una plantació de marihuana totalment equipada

Aquest no ha estat l'únic incendi que han extingit els Bombers de Barcelona en els darrers dies. El 26 d'agost, la Guàrdia Urbana de la capital catalana va anar a un incendi al barri del Poblenou i van poder comprovar que al lloc dels fets hi havia una plantació de 177 plantes de marihuana. Per aquest mateix motiu, van detenir el presumpte autor dels fets. La investigació continua oberta, ja que hi ha moltes sospites que hi ha més gent relacionada amb la droga.