Ensurt aquest matí al carrer de València per una fuita de gas provocada, segons les primeres informacions, per unes obres que s'estan fent en aquest cèntric punt de la ciutat de Barcelona. Concretament la fuita de gas s'ha originat al número 590 d'aquest carrer, entre els carrers de Xifré i Rogent.

Els Bombers de Barcelona han desplegat diverses unitats a la zona després de rebre l'avís per part dels veïns i dels operaris que estaven treballant a les obres del carrer, quan, accidentalment, ha fet malbé una canalització de gas.

Fuita Gas Carrer València / Barcelona - Alba Richard

Un camió dels Bombers de Barcelona a la zona de la fuita de gas / Alba Richart

Carrers acordonats per la fuita de cas al carrer de València

Els efectius dels cossos d'emergència, a qui s'han sumat també agents de la Guàrdia Urbana de la ciutat, han acordonat la zona i s'han fet test de presència de gas a la zona per comprovar l'afectació de la fuga. S'ha avisat als veïns que no surtin de casa si no és imprescindible si bé les botigues de la zona han quedat obertes.

Ara mateix no hi ha previsió de poder restablir el servei de gas, a l'espera que l'empresa subministradora pugui reparar la fuita, però es creu que no serà fins a primera hora de la tarda que no es podrà tornar a activar el servei.

Els talls de carrer que ha hagut de fer la Guàrdia Urbana als carrers afectats ha provocat greus restriccions i retencions a l'entrada de la ciutat per la zona de Meridiana.

Fuita Gas Carrer València / Barcelona - Alba Richard

La zona estarà tallada durant tot el matí / Alba Richart

Unes obres han provocat la fuga de gas

Les obres que s'estaven fent han perforat per manera accidental la canonada de gas. Segons han explicat uns veïns a ElCaso.cat s'ha produït mentre estaven fent uns forats per plantar uns arbres com a fase final d'unes obres que s'estan fent en punt del carrer de València. Per sort, tot plegat ha quedat en un ensurt, tot i les molèsties per veïns i conductors.