Els Bombers de Barcelona no s’aturen. Avui, a primera hora, han estat alertats d’un incendi molt vistós en un edifici d’oficines del carrer d’Aragó, al número 390, al barri de la dreta de l’Eixample, a l’altura dels carrers de Nàpols i Roger de Flor. L'avís és de les nou del matí. Al voltant de la una del migdia el foc ha estat donat per extingit, però ha tornat a revifar, obligant els Bombers a evacuar les 320 persones que havien quedat confinades a l'interior. 

Incendi arago
Els Bombers han rescatat persones amb l'escala / Cedida

Hi treballen deu dotacions dels bombers de la ciutat i a hores d’ara des del consistori no s’ha facilitat més informació, si bé sí que han confirmat que, a hores d'ara, s'han reportat quatre ferits lleus, així com sis persones més que han estat ateses i donades d'alta in situ. Al lloc, a més dels Bombers de Barcelona, s'han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han evacuat dos dels ferits al CUAP de Gràcia i els altres dos a l'Hospital Dos de Maig. 

El foc ha arrencat en un quadre elèctric

Segons les primeres informacions, l'incendi s'ha iniciat en una planta inferior, a la zona del quadre elèctric. Les flames, però, s'han desplaçat cap als pisos superiors, creant una columna de fum que s'ha vist des de diversos punts de la ciutat, i que ha generat moments de tensió a la zona, quan els treballadors de l'edifici, que té alguns dels pisos actius, no han pogut sortir per l'acumulació de fum a l'escala i als passadissos dels pisos.

Més incendis a Barcelona

Just ahir dos incendis, també al centre de la ciutat, sense cap relació entre ells ni amb aquest d'avui, van donar feina als Bombers de Barcelona. Diversos ferits en un incendi al cor del Raval, al carrer Nou de la Rambla, i també un segon incendi en un aparcament soterrani de la plaça d'Urquinaona.