Dos incendis compliquen el matí d'aquest dilluns a Barcelona. A les nou del matí s'ha declarat un incendi al número 89 del carrer Nou de la Rambla, al Raval, i tres persones han quedat ferides, segons les primeres informacions facilitades per l'Ajuntament de Barcelona.

Una de les persones per cremades, una segona intoxicada per fum i una tercera, si bé lleu, en saltar des d'un balcó per escapar del fum i de les flames. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat sis dotacions de Bombers de Barcelona, que abans de les 10 ja han sufocat el foc. S'ha obert una investigació per aclarir els fets. Es dona la circumstància que el carrer de l'incendi és on hi ha la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'aquest districte del centre de la ciutat. A més dels Bombers de la ciutat, també s'han desplegat a la zona efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos.

Incendi en un aparcament a Urquinaona

D'altra banda, poc abans, a les 8.59 hores, s'ha donat l'avís per la presència de fum a l'aparcament públic subterrani de la plaça Urquinaona, segons ha avançat Betevé. El fum s'ha escampat per tres plantes, que han hagut de ser evacuades. Cap persona ha quedat afectada i els Bombers, que s'hi han traslladat amb vuit dotacions i han tallat el carrer Casp amb Pau Claris, busquen l'origen del fum.