Benzema és una de les estrelles de LaLiga i un dels jugadors de futbol més destacats del món. Recentment, va quedar en la quarta posició de la llista de 30 que va publicar France Football abans de lliurar la Pilota d'Or. Són conegudes les seves aficions per la roba cara i els cotxes de luxe.

Karim Benzema és un dels noms més esmentats en l'actualitat esportiu i extraesportiva. El davanter del Reial Madrid ha estat en boca de tots recentment després que fos declarat culpable després de diversos anys de jutjats per la seva relació amb l'extorsió que va patir Mathieu Valbuena.

El 24 de novembre les autoritats franceses van declarar a Karim Benzema culpable en considerar-lo còmplice del xantatge a Mathieu Valbuena per la filtració d'un vídeo sexual. El davanter del Reial Madrid s'ha defensat i sempre ha negat les acusacions. A més, no haurà de complir la pena d'un any de presó a què va ser condemnat.

La passió de Karim Benzema pels cotxes

El passat 17 de desembre el futbolista va decidir pujar al seu canal de YouTube un vídeo en el qual ensenya als seus seguidors la seva particular col·lecció de cotxes de luxe. Molts d'ells són al seu garatge de la seva casa ubicada a la ciutat de Madrid.

En el vídeo pujat es pot veure part de la luxosa mansió que té Karim Benzema a La Moraleja, però el que més destaca és la seva espectacular col·lecció de cotxes. Els primers plans que es mostren són del futbolista conduint un BMW, després saluda la càmera mentre posa al costat d'un Bugatti Chiron, el seu vehicle favorit per als caps de setmana, valorat en 2,4 milions d'euros.

Benzema EP (2)

Karim Benzema / Europa Press

El futbolista comenta que la seva passió pels cotxes de luxe va començar quan era jove i amb els anys ha anat en augment. Comenta que el seu primer cotxe el va comprar quan tenia 18 anys i va ser un Mini Cooper S de color negre. El francès comenta que guarda un bonic record d'aquest model.

També explica que quan va decidir comprar el seu primer cotxe d'alta gamma el venedor no el va reconèixer. Va ser després de firmar el seu primer contracte professional amb l'Olympique de Lió i va comprar un M6 de 507 CV.

Els cotxes de Benzema

Entre els molts cotxes de Karim Benzema destaca el Bugatti Veyron Pur Sang, un model extremadament exclusiu. Únicament hi ha cinc models al món d'aquest vehicle i un d'ells és al garatge del francès. A més, ho té personalitzat, en el logotip de la marca es pot llegir la paraula 'nou' el dorsal que porta Benzema en el Reial Madrid des de 2010.

També té un Mercedes SLR McLaren, un cotxe extremadament exclusiu que costa prop de 400.000 euros. No és l'únic cotxe alemany que té el davanter al seu garatge, també té diversos models d'Audi, concretament un Audi RSQ8, un Audi RS4 i un Audi RS6, que és el preferit de Benzema per utilitzar-lo diàriament per ser "ràpid, còmode i perfecte per a la família".

També comenta que des de petit era fan de Ferrari. Actualment, té diversos models de la icònica marca italiana al seu garatge. El més espectacular és un Ferrari 458 Spider de color blau valorat en 475.000 euros.

Finalment, comenta que li agraden molt els cotxes clàssics i que pròximament espera actualitzar la seva col·lecció incloent alguns models de Mercedes Benz.