Els Bombers de Barcelona rescaten un home que treballava en una obra i ha caigut en una rasa de cinc metres al carrer Llull de Poblenou, al districte de Sant Martí de la capital.

Rescaten un home que havia caigut en una rasa a Barcelona

Aquest matí, cap a les set hores, els Bombers de Barcelona han rebut un avís i han acudit per rescatar un home.

Es tractava d'un operari de la construcció que mentre treballava havia caigut en una rasa de cinc metres de profunditat, al carrer Llull de Poblenou, al districte de Sant Martí.

Rescate calle Llull / Bombers de Barcelona

Els Bombers de Barcelona rescaten un treballador que ha caigut en una rasa al districte de Sant Martí / Bombers Barcelona

Diversos efectius han intervingut al seu rescat, que ha estat ben complicat a causa de les ferides de la víctima, que s'havia fet mal a la columna vertebral.

Per al salvament han requerit una llitera per immobilitzar i estabilitzar l'home, que després ha estat evacuat amb una autoescala fins al carrer

Lesió de columna i rescat complicat

Des d'allà, una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques, SEM, l'ha traslladat a un centre hospitalari per valorar el seu estat i lesions a conseqüència de la caiguda.

Encara no ha transcendit el nom de l'empresa ni s'ha fet cap comunicat envers aquest presumpte accident laboral.

Rescate calle Llull / Bombers de Barcelona

Així ha estat el rescat d'un home que ha caigut mentre treballava i s'ha fet mal a la columna vertebral / Bombers Barcelona

Fa menys d'una setmana, un altre rescat en terres catalanes sorprenia els Bombers de la Generalitat. Es tractava d'un home que havia saltat al mar de Torredembarra i havia quedat atrapat en una roca. Tot va passar dijous passat, quan un veí de la localitat del Tarragonès va trucar a la policia i una ambulància.

Fuig de la policia a Torredembarra i l'han de rescatar del mar

L'home va explicar als agents que un desconegut havia picat a la porta de casa seva i havia començat a convulsionar tan bon punt havia obert.

En arribar els efectius, la víctima va fugir corrents, tirant-se des d'un penya-segat de gairebé cinc metres. Les onades eren molt fortes i el lloc on va caure era molt escarpat.

Salvament Marítim i Creu Roja van arribar per ajudar i van aconseguir convèncer l'home perquè es fiqués l'arnès i el poguessin rescatar des de l'aire, amb un helicòpter que després el va traslladar a l'hospital.