Les indagacions de la Policia Local de Mataró per aclarir què va passar en l'accident entre un cotxe, un SUV de color vermell, i un autobús de la línia 5 de Mataró Bus, segueixen. En el sinistre va morir el famós participant d'Operación Triunfo Àlex Casademunt, de 39 anys i pare d'una nena petita.

Aquest matí la policia municipal de la capital del Maresme seguia amb aquestes comprovacions, que se sumen a les que ja es van fer ahir a la nit, abans de les deu, quan es va rebre el primer avís de l'accident en aquest pont de la carretera Cirera que passa per sobre de l'autopista C-32.

 

El cotxe on viatjava el triunfito mort sortia de la zona del centre comercial Mataró Park en direcció a Mataró i l'autobús municipal, que anava sense passatgers, pujava el canvi de rasant, en direcció a l'Hospital de Mataró i al centre comercial.

Hipòtesi policial: Casademunt va envair el sentit contrari

Les investigacions de la Policia Local hauran d'aclarir què va passar, però ElCaso.cat ha tingut accés a unes imatges de l'atestat policial i a les primeres conclusions policials. Àlex Casademunt va perdre el control del seu vehicle, un SUV vermell, i va impactar, frontalment, contra el lateral dret de l'autobús municipal.

Accidente Casademunt

Imatge de l'accident, sobre el pont de la C-32 a Mataró, on ha mort Àlex Casademunt / Cedida

El turisme entrava per la zona alta del pont, on hi ha un petit revolt. La policia creu que, a causa de l'acceleració, va perdre el control i va impactar contra l'autobús. Les causes les haurà d'aclarir la conclusió de les investigacions, però les primeres hipòtesis fan pensar en un excés de velocitat. El lloc de l'impacte és una zona amb molt poc recorregut, un fet que alimenta aquesta primera tesi dels agents.

A l'espera de la versió oficial

Oficialment, l'Ajuntament de Mataró evita donar detalls de la investigació, que encara està en marxa. Quan la Policia Local acabi l'atestat, les diligències seran entregades al jutjat de guàrdia de Mataró, que s'encarregarà de tutelar les investigacions i les possibles accions legals que s'hagin de dur a terme.

Accidente Mataró - Àlex Casademunt

El cotxe de Casademunt ha impactat contra un autobús municipal de Mataró / Cedida