La Policia Local de Mataró està investigant l'accident que aquesta matinada ha costat la vida del cantant Àlex Casademunt. Tot i les primeres informacions apuntaven a un xoc entre una motocicleta i un autobús, fonts municipals han explicat a ElCaso.cat que l'accident va ser entre un cotxe i un autobús de la línia 5 del servei Mataró Bus, que circulava sense passatgers en direcció a l'Hospital d'aquesta ciutat del Maresme.

Investigació per aclarir la mort d’Àlex Casademunt

L'accident va tenir lloc ahir dimarts, 2 de març, quan faltaven pocs minuts per les deu del vespre, a la carretera de Cirera, entre les places de França i de la Gran Bretanya, en el pont que passa per sobre de la ronda de Mataró (l'autopista C-32) i a tocar del conegut centre comercial Mataró Park

L'accident va ser en un punt que hi ha un canvi d'altura i amb poca visibilitat, que és un dels factors que estan analitzant els investigadors d'accidents de la Policia Local de Mataró. Per on anava el bus té un carril i per on anava el cotxe sinistrat, en té dos, segons han explicat fonts municipals.

Invasió del carril contrari

El sinistre es va produir per un xoc frontal entre els angles esquerres d'un turisme, que circulava en sentit descendent, i l'autobús municipal, per causes que encara està investigant la policia de Mataró. El que està clar que un dels dos vehicles va envair el sentit contrari, ara s'haurà d'aclarir quin i què ho va motivar.

Álex Casademunt

Casademunt tenia 39 anys i era pare d'una nena / Cedida

Van ser els Bombers de la Generalitat que quan van arribar al lloc dels fets van excarcerar el cadàver de Casademunt, de 39 anys, de l'interior del cotxe. Fonts dels Bombers han explicat que l'home ja estava mort quan ells van arribar i que només van poder-lo treure de l'interior del vehicle.

Pendents de l’autòpsia

El cos de la víctima va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Catalunya per a la pràctica de l'autòpsia. Les investigacions segueixen en marxa aquest matí, per part de la Policia Local de Mataró, per aclarir qué va provocar l'accident qué va costar la vida al conegut cantant d''Operación Triunfo'.