Els Mossos d'Esquadra han pogut identificar i comunicar a la família la mort del jove que la matinada d'aquest diumenge va aparèixer sense vida a la carretera T-310, entre Reus i Riudoms. Segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, el jove tenia 17 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus.

Durant la tarda d'aquest diumenge la policia catalana va poder identificar el jove i es va posar en contacte amb la família per explicar-los el tràgic succés.

El jove no anava identificat

En un primer moment, quan el jove va ser trobat a la carretera, ja al terme municipal de Reus, no portava documentació. La policia catalana sabia que es tractava d'un jove de nacionalitat espanyola d'entre 17 i 18 anys i finalment es va confirmar que era menor d'edat i veí de la capital del Baix Camp.

La investigació d'aquest accident mortal, que va avançar ahir ElCaso.cat, segueix en marxa. Agents de Trànsit dels Mossos d'Esquadra tenen obertes les diligències per aclarir els fets de la mort d'aquest vianant menor d'edat que anava pel voral de la carretera T-310 entre Reus i Riudoms a les sis de la matinada.

Investigació encara en marxa

La policia catalana té identificat un conductor, que és el que va donar la veu d'alarma, però ara caldrà confirmar si és el conductor que el va atropellar o si el jove ja estava ferit o mort en el moment de l'impacte del cotxe que va trucar al 112.

Mossos

La investigació de l'atropellament segueix en marxa / CME

Les primeres informacions apunten al fet que el cotxe del conductor que va donar l'avís no té impactes compatibles amb l'accident, però les investigacions encara estan en una fase molt inicial. Tots els detalls d'aquest atropellament es podran anar coneixent durant les pròximes hores.

Ara per ara, però, el que sí que sembla confirmat és que la policia ho tracta com un atropellament i que el cadàver del menor no presenta signes de criminalitat de pallissa o ferides d'arma blanca o de foc.

La meitat dels morts a la carretera, col·lectius vulnerables

Amb la mort d'aquest jove de Reus, ja són 94 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit (SCT).

Durant el mes d'agost han mort catorze persones i durant aquest mes de setembre, encara en marxa, han mort cinc persones a les carreteres catalanes. El 46% dels morts d'aquest 2021 són de col·lectius vulnerables: 31 motoristes, 10 vianants i dos ciclistes.