Els Mossos d'Esquadra de Trànsit investiguen la mort d'un jove, d'entre 17 i 18 anys, que ha estat trobat sense vida aquesta matinada a la carretera T-310, entre Reus i Riudoms, al Baix Camp.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el cadàver ha estat localitzat al voltant de les sis del matí en aquesta carretera que uneix els dos municipis, encara al terme municipal de Reus.

Després de ser alertats per un conductor, els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han confirmat la mort del jove. El noi no portava documentació a sobre i tenia ferides greus al cap, i per aquestes raons encara no s'ha pogut identificar. Segons les primeres informacions, es tracta d'un jove de nacionalitat espanyola d'entre 17 i 18 anys.

Investigació per aclarir els fets i identificar el jove mort a Reus

S'estan investigant els fets per aclarir què ha passat i com ha mort. Tot sembla indicar que el conductor que ha donat la veu d'alerta no és el vehicle que ha atropellat mortalment el noi, ja que no presenta desperfectes al vehicle compatibles amb l'atropellament, si bé les investigacions encara han de concloure.

L'autòpsia al jove també serà clau per aclarir com ha mort. Ara mateix, tot i que encara en una fase molt inicial de la investigació, el cos no sembla presentar signes de criminalitat i es tracta, segons els Mossos d'Esquadra, com un atropellament mortal amb conductor escapolit.

La policia catalana treballa per identificar el jove, i alhora, poder localitzar el conductor que pot haver atropellat el jove. El punt de l'accident és el quilòmetre 2,4 de la T-310, a la frontera entre Reus i Riudoms, els dos municipis al Baix Camp.

Atropellament mortal a Moià: conductor borratxo mata dona

Una dona de 84 anys va morir ahir dissabte hores després de ser atropellada al centre de Moià. L'avís de l'accident es va rebre a les 12.37 hores a la carretera de Manresa (N-141c) quan la dona va ser envestida per un cotxe quan travessava un pas de vianants. El conductor, de 76 anys i veí de Barcelona, va donar positiu en la prova d'alcoholèmia i va quedar denunciat, segons informen els Mossos d'Esquadra.

La víctima va ser traslladada d'urgència en helicòpter a l'Hospital de Manresa, però no va poder superar les ferides i, finalment, va perdre la vida.

Els Mossos han obert una investigació per aclarir els detalls del succés. Tres ambulàncies del SEM, una dotació dels Bombers i quatre patrulles dels Mossos va desplaçar-se fins al sinistre.

Incendi mortal a Olesa de Montserrat

Una dona de 71 anys morta i 18 ferits, tres de gravetat, és el balanç d'un incendi en un bloc de pisos d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís del foc es va rebre a les 21.52 hores d'ahir dissabte en un edifici entre els carrers Sant Vicenç de Paül i Jaume Duran Duran, al barri de Sant Bernat. L'incendi, totalment desenvolupat, afectava un pis de la primera planta i es propagava per la façana, així com pel forat de l'escala.

Diversos veïns es van confinar als seus domicilis i d'altres al balcó, atrapats pel fum. Els subministraments de l'immoble –electricitat, aigua i gas- van quedar molt afectats i 13 persones de cinc famílies diferents han estat reallotjades en un hotel de Martorell.