Aquest matí entorn de dos quarts de vuit, un agent de trànsit dels Mossos d'Esquadra ha estat ferit greument a la cara, després que intervingués en una baralla entre una noia i un taxista.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, un taxista ha recollit aquest matí a tres noies, dues de les quals ha deixat en Gavà. La tercera noia anava fins a Castelldefels, on han començat a barallar-se. Segons els testimonis ha estat la noia qui ha començat el conflicte, i fins i tot li va escopir.

Davant aquesta situació, un agent de trànsit dels Mossos que en aquell moment es trobava fora de servei, s'ha apropat i ha provat d'intervenir entre tots dos. Després de l'altercat, la noia aparentment ha trucat per telèfon, i poc després han aparegut a l'escena tres homes que han apallissar al mosso, ferint-lo greument en la cara.

Van poder apuntar la matrícula

Segons algunes persones que es trobaven pels voltants quan van ocórrer els fets, les tres persones semblaven ser d'origen marroquí i van fugir amb la noia en un Audi de color negre descapotable. Afortunadament, van poder agafar la matrícula, que van facilitar als Mossos que van acudir a l'escena.

La policia ha obert una investigació i actualment estan buscant tant als tres agressors i a la noia que els ha trucat. L’agent ferit ha estat traslladat al Cetnre d'Atenció Primària de Castelldefels per poder ser atès per les seves ferides, però no es pateix per la seva vida.

Un apunyalament a Granollers 

També aquest matí a dos quarts de vuit una noia ha estat atacada i ferida amb una arma blanca prop de l'estació de trens de Granollers. Segons fonts policials, tot apunta al fet que l'incident ha estat el resultat d'una baralla en la zona. La víctima té ferides a la cama i ha estat traslladada a l'hospital més proper, però es troba en estat lleu. Els Mossos d'Esquadra han començat una investigació per esclarir els fets, però encara no hi ha cap detingut.