Detenen un noi de 26 anys acusat d'haver violat una menor d'edat a Logronyo (Rioja): la víctima s'havia escapat de casa amb una amiga seva i l'home la va agredir sexualment.

Detenen un noi de 26 anys per una agressió sexual a una menor

La Policia Local de Logronyo ha detingut a un jove de 26 anys a Logronyo com a presumpte autor d'una agressió sexual a una menor d'edat, qui, presumptament, s'havia escapat de casa seva amb una amiga, també menor d'edat.

Tot va començar quan la víctima va trucar a Emergències de la Policia Local de Logronyo i va explicar als agents que havia estat víctima d'una violació, segons explica l'ajuntament de la ciutat en un comunicat.

La víctima s'havia escapat de casa amb una amiga

La noia s'havia escapat de casa seva amb una altra amiga, totes dues menors d'edat. El presumpte agressor sexual les havia convidat a dormir a casa seva i va ser en aquell moment quan, presumptament, aquest la va violar.

Detenido / Pixabay

Detenen un home de 26 anys per agredir sexualment una menor d'edat que s'havia escapat de casa a Logronyo (Rioja) / Pixabay

Detingut per agressió sexual i per inducció de menors a l'abandó de la llar

Els fets van passar el diumenge i es va activar el protocol d'atenció a víctimes d'agressions sexuals i, quatre dies més tard, van detenir el presumpte autor dels fets, un home de 26 anys, acusat de dos delictes: un d'agressió sexual i un altre d'inducció de menors a l'abandó de llar.

La investigació continua oberta, en mans de la Policia, que està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, no ha transcendit la identitat del presumpte violador, que es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades pels fets.

Violen una menor d'edat amb discapacitat a Rosselló

Malauradament, aquest no és l'únic cas d'agressió sexual recent i, de fet, a Rosselló (Segrià). Van detenir quatre homes per un cas similar: van violar una menor d'edat discapacitada, fet que va causar gran indignació al municipi.

Presó provisional per alguns dels agressors sexuals

Alguns dels presumptes autors dels fets, van ingressar a presó de manera provisional i sense fiança per un presumpte delicte d'agressió sexual a una menor. Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas per saber exactament què és el que va passar.

Un menor de 16 anys detingut per violar una noia a Vilafranca del Penedès

Fa unes setmanes, a Vilafranca de Penedès (Alt Penedès), un menor d'edat va ser detingut per, presumptament, haver violat una noia, també menor d'edat, a la festa major del municipi. El cas va causar gran indignació a la localitat, ja que l'agressió sexual es va produir al mig del carrer i un guàrdia de seguretat va veure-ho tot.