Incident violent aquest matí a l'L1 del Metro, a l’estació d’Urgell, al centre de Barcelona. Al voltant de tres quarts de deu del matí s’ha rebut l’avís que un home jove havia tirat a les vies una dona.

Gràcies a la ràpida intervenció de TMB, s’ha pogut evitar que el tren entrés a l’estació i que atropellés a la dona, que un testimoni ha pogut treure de la via.

Detingut pels Mossos d'Esquadra

Tot i que no ha patit ferides greus, la dona ha estat traslladada a un centre mèdic. Els Mossos d’Esquadra han pogut detenir l’home, de 28 anys de nacionalitat colombiana. Segons han explicat fonts de la policia catalana, l’home arrestat està acusat d’un delicte d’homicidi, en grau de temptativa, i d’un delicte de lesions. S’ha pogut evitar una tragèdia, salvant la vida de la dona.

Es descarta violència de gènere

Fonts de la investigació han explicat a ElCaso.cat que l’home i la dona no es coneixien, un fet que fa descartar als Mossos que es tracti d’un possible cas de violència de gènere.

Segons les primeres informacions policials, l’home pateix algun tipus de trastorn, un extrem que ara s’haurà de confirmar. 

Els Mossos d'Esquadra també han descartat que l'home volgués robar la dona i creuen que el motiu de l'atac està relacionat amb l'estat d'alienació que sembla que tenia l'agressor.

La dona ha estat traslladada a un centre mèdic per sotmetre-la a proves per comprovar el seu estat físic. Afortunadament, només presenta contucions i ferides superficials.