Un home de Malàisia ha viscut una autèntica odissea després de rebre la notícia que el seu fill havia mort a la presó. Per començar, el pare no era conscient de la faceta delictiva del jove, i molt menys s'esperava que morís tan sobtadament. Dies després de la tràgica notícia, quan ja havia acceptat la situació i es disposava a incinerar el cos, va rebre una altra trucada: el seu fill encara era viu; s'havien equivocat de cadàver.

Els fets han tingut lloc a la ciutat de Sungai Buloh, a l'estat de Selangor, al nord-oest del país. L'home va rebre una trucada divendres passat en què l'informaven que el seu fill havia mort al centre penitenciari de la ciutat, i que havia d'anar a recollir el cadàver com més aviat millor. L'home va rebre la notícia amb sorpresa, ja que, segons tenia entès, el seu fill treballava en una altra ciutat, a Selayang. No obstant això, va anar a l'hospital a identificar el cos.

El cadàver no s’assemblava al fill

En arribar i mostrar-li el cos, l’home va quedar desconcertat, ja que el jove que era a la llitera no s’assemblava en absolut al seu fill. Els funcionaris de la presó i els forenses ho van atribuir al fet que portava el cabell rapat, i l’autòpsia li havia desfigurat el rostre. Malgrat no estar del tot convençut, l’home va decidir acceptar que aquell jove era el seu fill i que havia mort.

El pare, juntament amb altres familiars, va traslladar el cadàver a casa seva, on van preparar-ho tot per a la vetlla. Uns dies més tard, van traslladar el cos al cementiri municipal, on van procedir a incinerar-lo. Minuts abans decomençar amb la cremació, però, el pare va rebre una altra trucada de la presó de Sungai Buloh.

El fill encara era viu

Els funcionaris li van comunicar que s'havien equivocat a l'hora d'identificar el pres i que el seu fill encara estava intern al centre, viu. En un primer moment, l'home no es va creure el que li deien, i van haver de trucar-li per vídeo perquè veiés el seu fill en directe. Després de l'estupor inicial, l'home va tornar a la presó per veure el jove, i els funcionaris del centre de Sungai Buloh van retirar el cadàver, que encara està sense identificar.