Amb una cama penjada del sostre. Així va quedar un home després que s’esfondrés el terra del menjador del seu pis a Reus. Els fets van tenir lloc aquest dimarts a la tarda al carrer Sant Joan, en ple centre de la capital del Baix Camp. Els serveis d’emergències van rebre una trucada d’un veí alertant de l’esfondrament de l’interior d’un habitatge i de la possibilitat que alguna persona pogués haver resultat ferida.

Un home queda penjat del sostre després que s’esfondrés el seu menjador

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar agents de la Guàrdia Urbana de Reus i efectius dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Segons ha avançat el Diari de Tarragona, el veí del segon pis estava caminant pel seu menjador quan, de cop i volta, el terra va cedir i es va obrir un petit forat en el qual va quedar atrapat i amb una cama penjant del sostre del pis de sota.

Afortunadament, en l’habitatge inferior no hi havia ningú a aquelles hores de la tarda i no es van haver de lamentar ferits en el que podria haver arribat a ser una autèntica desgràcia si el sostre hagués caigut a sobre d’algú. Els serveis d’emergència van aconseguir treure l’home que havia quedat atrapat a l’esvoranc i va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Reus perquè li fessin una exploració més exhaustiva.

Des de l’Ajuntament de Reus van enviar uns tècnics a inspeccionar l’habitatge i van veure el forat. Tot i això, després de fer una inspecció exhaustiva, es va afirmar que l’estructura de l’immoble era segura i no hi havia risc de més despreniments. L’única tasca que s’haurà de dur a terme és la reparació de l’esvoranc del menjador, de la qual se’n faran càrrec els propietaris. Mentrestant, els inquilins podran seguir vivint al pis, però se’ls ha demanat que no s’apropin gaire al forat i intentin rodejar la zona per no passar-hi.