Un nou crim a Catalunya. Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home de 45 anys en una baralla en una masia disseminada de Flix, a la Ribera d’Ebre, aquest divendres a la nit. Els fets s’han registrat al voltant de les deu, quan s’ha rebut la trucada al 112 alertant que a conseqüència d’una baralla entre dos homes un d’ells havia quedat ferit molt greu. Va acabar morint al CAP, on no va poder superar les ferides.

A la casa hi vivia una parella natural d’Alemanya, que feia molts anys que estava instal·lada a casa nostra, i l’agressor, un home natural d’Ucraïna i d'edat semblant a la de la víctima. S’ha obert una investigació per aclarir els fets que pot avançar ElCaso.cat.

Investigació oberta

Està previst que durant el matí els Mossos d’Esquadra donin més detalls de la investigació que ha assumit l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió policial de les Terres de l’Ebre. A hores d’ara s’ha decretat el secret de sumari. La policia catalana està intentant relacionar el presumpte agressor amb els fets i encara no ha confirmat cap detenció. Tampoc s'ha pogut saber, a hores d'ara, què va motivar la baralla entre els dos homes que vivien en aquesta masia a Flix.