Un home de 49 anys ha mort en un accident molt dolorós a Elx (Alacant). Estava tallant llenya amb una motoserra quan, per causes que encara s'estan investigant, accidentalment, es va tallar el coll amb la màquina i va començar a perdre molta sang. Malgrat els esforços del seu company de feina, que el va intentar salvar, va morir al cap de poca estona per les ferides.

Els fets van passar el dissabte, 28 de maig, a la pedania de La Hoya, dins del terme municipal d'Elx, a Alacant. La víctima tenia 49 anys i estava treballant en una finca tallant llenya amb un altre home. Segons explica Caso Abierto, tots dos tenien un acord amb el propietari de la finca: ell els regalava llenya a canvi que podessin.

La víctima va perdre l'equilibri i li va caure a sobre la motoserra 

Segons la investigació policial, es tracta d'una mort accidental. A la víctima se li havia quedat la motoserra elèctrica bloquejada. Mentre l'estava arrencant de nou, va perdre l'equilibri, amb tan mala sort que va ensopegar i la màquina li va caure a sobre just a la part del coll.

El seu company va veure que la víctima tenia part del coll tallada i, immediatament, li va intentar tapar la ferida amb una samarreta, però, malauradament, va acabar morint per culpa de les ferides al cap de poca estona. 

Mort violenta i accidental a Elx

El cadàver va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense per tal que se li practiqui l'autòpsia, que determinarà amb més exactitud les causes d'aquesta mort accidental i violenta i així poder esclarir els fets.

Accident laboral mortal en un magatzem Ikea de Valls: un camioner atropella i mata un home de 40 anys

Malauradament, aquesta no ha estat l'única mort en un accident laboral dels darrers dies. A Valls (Alt Camp), un treballador va morir en un magatzem Ikea. La víctima era un home de 40 anys que treballava per una empresa subcontractada per fer el servei de neteja. Segons les primeres investigacions, l'home estava fent tasques de neteja a la part externa del moll quan, de cop i volta, un camioner que estava fent marxa enrere el va atropellar accidentalment.

Un jove de 19 anys mor en un accident laboral a Cornellà de Llobregat

Fa un any, un noi de 19 anys va morir en un altre accident laboral a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Els fets van passar el 30 d'abril de l'any passat i, segons la versió d'un familiar de la víctima, "hi ha oberta una investigació de la Policia i tot està en mans dels jutjats. No volem diners, només volem que paguin amb la pena màxima pels responsables d'aquest homicidi i que la gent conegui què ha passat", conclou el familiar de la víctima, que també explica que l'empresa no s'ha posat en contacte amb ells ni per mostrar el condol ni per donar explicacions.