Un home de 40 anys ha mort en un accident laboral en un magatzem Ikea de Valls (Alt Camp). Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i, segons les primeres hipòtesis, un camioner que estava treballant fent tasques de neteja en aquest centre logístic i ha atropellat a la víctima quan estava fent marxa enrere.

Els fets han passat aquest dilluns en un centre de distribució d'un polígon industrial de la capital de l'Alt Camp. Emergències 112 ha rebut l'avís a les 7:19 i els avisaven que hi havia un accident laboral a l'edifici DC2, on hi ha un magatzem de mobles i productes de l'Ikea.

Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta

Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets i, malauradament, no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar les causes d'aquest accident laboral.

La víctima és un home de 40 anys que ha estat atropellat per un camió

La víctima és un home de 40 anys que treballava per una empresa subcontractada per fer el servei de neteja. Segons les primeres investigacions, l'home estava fent tasques de neteja a la part externa del moll quan, de cop i volta, un camioner que estava fent marxa enrere l'ha atropellat accidentalment.

Ambulancia SEM / Carles Palacio
Un home de 40 anys mor atropellat per un camió en un centre logístic de l'Ikea a Valls (Alt Camp): els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'accident laboral / Carles Palacio

Accidents laborals amb víctimes mortals a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Un home de 40 anys mor en un accident laboral en un magatzem de l'Ikea a Valls (Alt Camp) i els Mossos d'Esquadra investiguen les causes dels fets / ACN

Un jove de 19 anys mor en un accident laboral a Cornellà de Llobregat

No és la primera vegada que un home mor en accidents laborals a Catalunya i, de fet, fa un any, va morir un jove de 19 anys en un accident laboral a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Els fets van passar el 30 d'abril de l'any passat i, segons la versió d'un familiar de la víctima, "hi ha oberta una investigació de la Policia i tot està en mans dels jutjats. No volem diners, només volem que paguin amb la pena màxima pels responsables d'aquest homicidi i que la gent conegui què ha passat", conclou el familiar de la víctima, que també explica que l'empresa no s'ha posat en contacte amb ells ni per mostrar el condol ni per donar explicacions.