Aquest divendres a la nit han trobat el cadàver d'un home en una carretera a Guadarrama (Madrid) i les investigacions han determinat que ha mort atropellat, però no queda clar si ha estat un crim o un accident i, a més, hi ha algunes dades que no quadren.

Troben un cadàver a la carretera de Guadarrama

Tal com hem explicat a ElCaso.cat, el cadàver ha estat trobat en una cuneta d'una carretera de Guadarrama, concretament al quilòmetre 53 de l’N-VI, en el terme municipal d'aquest municipi madrileny.

Quan la Guàrdia Civil ha arribat fins al lloc dels fets, han trobat el cadàver d'un home i, a uns cent metres, un camió semibolcat sense ningú al seu interior. Al principi, els agents pensaven que podria ser que el mort fos el mateix conductor, però les noves dades de la investigació expliquen que l'home ha mort atropellat per un vehicle que no es va detenir.

La víctima és un home de 46 anys

El Grup de Recerca i Anàlisi de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil ha aconseguit identificar la víctima: és un home espanyol de 46 anys que ha mort a causa d'un politraumatisme per culpa de l'atropellament.

Guardia Civil No Pasar / Europa Press

Investiguen l'aparició d'un home atropellat en una carretera de Guadarrama (Madrid) / Europa Press

Hi ha moltes caps per lligar en aquesta investigació, ja que hi ha algunes dades que no quadren: si l'home ha estat atropellat per un vehicle que no s'ha aturat, qui conduïa el camió?

Qui conduïa el camió semibolcat?

Podria ser el que el conductor del camió l'hagués matat i posteriorment hagués fugit del lloc dels fets a peu deixant el seu vehicle semibolcat en una calçada a pocs metres del lloc dels fets?

Aquestes preguntes sense resposta només són algunes possibles hipòtesis i serà la Guàrdia Civil qui determini quines han estat les causes d'aquesta mort. Ha estat un accident o un crim premeditat?  La investigació continua oberta i no es descarta cap hipòtesi.