Violència en un mercat de Granada. Un home de 55 anys ha estat detingut per la Policia Local de la capital provincial andalusa després d'irrompre al centre de productes alimentaris de San Agustín, agafar un bastó i començar a agredir tot aquell que passava per allà. Algunes de les persones que va assotar van resultar ferides, tot i que cap de gravetat. Un funcionari del mercat va intentar fer de mediador per evitar que continués colpejant i amenaçant a la gent. Però, segons ha informat el cos de seguretat municipal, va emportar-se la pitjor part: grans talls sagnants a les mans i l'avantbraç. 

L'atacant va ser retingut, després d'una estona de fotre cops de bastó a tort i a dret, per diverses persones del mercat. La Policia Local de Granada va ser alertada cap a les quatre de la tarda d'aquest dijous per un incident amb violència al centre comercial especialitzat en alimentació. Una unitat del districte va personar-se al lloc dels fets, la qual va ser rebuda per un funcionari del mercat. Aquest els hi va ensenyar el braç amb la sang i va explicar-los que l'home va entrar a l'edifici directament amb el garrot. Els agents van veure com el presumpte agressor va ser enxampat pels clients presents en aquells moments.

Més violència i agressivitat abans de la detenció

Els agents municipals van demanar a les persones que l'havien retingut que el deixessin anar per tal d'identificar-lo. Quan van intentar realitzar les gestions habituals l'home va tornar-se cada cop més agressiu i va esbatussar amb violència els policies, a més de proferir-los insults i amenaces de mort, segons ha explicat la mateixa Policia Local de Granada. De fet, l'agressor sembla que va ser més ràpid que ells i, després d'uns cops, va tornar-se a fer amb el bastó que li havien tret els clients del mercat i va atacar els policies. Finalment va ser reduït, emmanillat i detingut.

Només una de les víctimes dels cops va mostrar clarament les seves intencions de denunciar-lo per un cop de bastó que li va assestar en el pòmul. L'agressor va ser arrestat i traslladat a comissaria pels fets d'aquest dijous a la tarda. A més, va quedar retingut als calabossos de la Policia Local de Granada. En aquests moments no hi ha més informacions sobre perquè l'home va entrar colpejant la gent ni quines van ser les seves motivacions per fer-ho.