Els agents de la Policia Nacional han detingut un jove de 32 anys per l'assassinat de la seva parella, una dona de 35 anys, al mig del carrer a Sòria. Segons les primeres investigacions, l'ha matat amb una arma blanca i davant de la filla de la víctima, que és una nena de 8 anys. Hi ha una investigació oberta i la hipòtesi principal és que es tracta d'un nou crim per violència masclista.

Els fets han passat aquest dimecres de matinada a Sòria. Emergències 112 ha rebut una alerta d'una brutal agressió a la plaça del Rosario i que la víctima era una dona de 35 anys. Immediatament, els sanitaris i els policies nacionals i locals s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que la jove havia mort.

Assassinada a Sòria davant la seva filla de 8 anys

El presumpte autor dels fets és un home de 32 anys que l'ha matat davant la filla d'ella, de 8 anys, a ganivetades. Tant la víctima com el presumpte assassí són d'origen veneçolà i els fets s'estan investigant com un assassinat per violència de gènere.

Actualment, està custodiat per la Policia Nacional i està a l'espera de passar a disposició judicial, on molt probablement s'acordarà la seva entrada a la presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor dels fets.

Víctima de violència de gènere número 19 d'aquest 2022

Els investigadors estan intentant esbrinar quin ha estat el mòbil del crim i tot apunta que ha estat per violència de gènere. En cas que es confirmi, seria la víctima número 19 d'aquest 2022 i la número 1.149 des del 2003. 

Policía Nacional / EFE
La Policia Nacional ha detingut un home de 32 anys per l'assassinat de la seva parella a Sòria: l'ha matat a ganivetades davant la seva filla de 8 anys al mig del carrer / EFE

Segon crim masclista en 24 hores: un altre cas a Alzira

Malauradament, aquest no ha estat l'únic cas d'assassinat masclista dels darrers dies. El dimarts van trobar el cadàver d'una dona a l'interior d'una casa d'Alzira (València). El seu cap estava posat en un cubell d'aigua i tenia restes de sang al cos. La Policia Nacional té una investigació oberta per localitzar la seva parella, que és el presumpte autor dels fets i que ha fugit després de matar-la.

Número d'atenció gratuït per víctimes de violència masclista

Qualsevol dona que pateixi violència masclista, pot posar-se en contacte amb el 016, que és el número d'atenció a les víctimes. Ofereix assistència les 24 hores del dia i en més de 52 idiomes. És completament gratuït i no deixa rastre a la factura.