Nou crim a la ciutat de Barcelona. Aquesta matinada els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 51 anys acusat d’haver matat la seva mare en un pis del districte de Sant Martí, a la capital de Catalunya.

Al voltant de les tres de la matinada s’ha rebut un avís al 112 alertant de la mort d’una dona gran, assegurant que havia mort de manera natural. Quan, tal com marca el protocol, s’han desplaçat al pis efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dels Mossos d’Esquadra, s’ha trobat peces que no quadraven, per les ferides que presentava a la zona de la cara, i s’ha decidit obrir una investigació, que ha acabat amb la detenció d’un dels habitants del pis, el fill de la víctima. Ell mateix havia trucat al 112.

Un cop de puny fa dos dies

La dona presentava ferides i l’home, segons ha pogut saber ElCaso.cat, ha assegurat als Mossos d’Esquadra que li va donar un cop de puny fa un parell de dies. Ara les proves forenses, amb l’autòpsia, hauran de confirmar la versió de l’home arrestat. Els Mossos d’Esquadra també treballen per aclarir quan va morir la dona. El fill de la víctima ha explicat que el cop de puny que li pot haver causat la mort es va produir fa un parell de dies, un fet que també fa pensar a la policia que l’home no va alertar a ningú i que ha esperat dos de dies convivint amb el cadàver de la dona. 

Tots aquests fets s’hauran d’aclarir durant la investigació que ha assumit el grup d’Homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona.

El jutge de guàrdia que ha assumit la investigació del cas ha decretat secret de sumari, un fet que ha impedit que es puguin conèixer més detalls, com l’edat de la dona morta, si el presumpte homicida té antecedents policials per violència domèstica o per altres delictes i què va motivar l’agressió presumptament mortal. Se sap, però que és de nacionalitat espanyola.

Més crims a Barcelona

Aquest dimecres es va saber que un home pakistanès que vivia al carrer a Horta, també a Barcelona, va aparèixer mort. Els Mossos d’Esquadra oficialment encara no han explicat si es tracta d’un homicidi o no. Tot i que si que presentava ferides, la policia encara no ha pogut contrastar que siguin les que li van causar la mort i si va ser provocada per una segona persona o no. 

El passat 21 de març un home va matar la seva exparella, ofegant-la, al pis on vivien, també al districte de Sant Martí. L’home va poder ser arrestat. Una baralla entre grups llatins també va acabar amb un jove de 21 anys mort al centre de la ciutat el passat 20 de febrer. De matinada l’home va aparèixer greument ferit al carrer de Rocafort. Tot i que va poder arribar a ser traslladat amb vida, finalment va morir a l’hospital. Dies més tard els Mossos d’Esquadra van detenir dos joves relacionats amb la baralla.