La Guàrdia Civil ha trobat el cadàver de l'Hanane, una dona de 34 anys i nacionalitat marroquina que el passat dimecres va desaparèixer a la localitat de Cieza, a Múrcia. El cos sense vida ha estat localitzat aquest dissabte al fons d'un pou de vuit metres de profunditat al costat de l'autovia que travessa el municipi, després que la seva família l'hagi estat buscant de manera desesperada els últims dies. Aquest divendres, tement-se els pitjors dels escenaris, un possible crim masclista, els investigadors ja havien detingut la seva exparella, un home de la mateixa nacionalitat.  

Crim masclista a Cieza

L'Hanane havia estat vist per última vegada el passat dimecres al matí. Després de portar la seva filla de 6 anys a l'escola, va anar a comprar al mercat ambulant com feia cada setmana. No obstant això, al migdia van començar a saltar totes les alarmes després que no tornés a casa ni anés a buscar la nena a l'escola. El seu germà, veient que passaven les hores i no tornava, va anar a denunciar la desaparició a la caserna de la Guàrdia Civil. L'home els va confessar que sospitava de la seva exparella, un home a qui ella havia denunciat per maltractaments, l'última vegada feia cinc mesos, i a qui li havien imposat una ordre d'allunyament

De fet, segons el germà va explicar als agents, tal com apunta La Verdad, el dia anterior ell l'havia amenaçat greument a través de WhatsApp. "Quan ens veiem te n'assabentaràs, a tu et passarà alguna cosa", li va arribar a dir després de recriminar-li que aquest estiu anés al Marroc amb la seva filla i a ell el deixés tirat i amb el WhatsApp bloquejat. Finalment, els pitjors presagis de la família i els investigadors s'han acabat confirmant i l'Hanane ha acabat apareixent assassinada al fons d'un pou de vuit metres de profunditat en un nou crim masclista.