Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona a Tarragona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la policia catalana ha detingut un home, de nacionalitat espanyola, per presumptament haver matat la seva parella, també de nacionalitat espanyola, a la capital tarragonina. Ell mateix va trucar ahir, diumenge, al 112 alertant que s’havia trobat la seva dona morta a casa. 

Avui, després de les proves forenses, s’ha confirmat que es tractava d’una mort criminal i s’ha procedit a detenir l’home. Ara mateix, encara no es coneixen les edats de la víctima i el seu botxí, que eren parella sentimental.

Si es confirma, serà un nou cas de violència de gènere, la setena dona assassinada a mans de les seves parelles o exparelles, aquest any 2023 a Catalunya. L’onzè feminicidi registrat, segons les dades del Govern de la Generalitat, que inclou tots els crims d’homes contra dones.

Investigació en marxa

La investigació l’ha assumit l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió policial del Camp de Tarragona, a l’espera que es puguin conèixer més detalls del cas. Segons les primeres informacions, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'home la va escanyar fins que li va provocar la mort.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.