Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona a Tarragona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la policia catalana ha detingut un home, de nacionalitat espanyola, per presumptament haver matat la seva parella, també de nacionalitat espanyola, a la capital tarragonina. Ell mateix va trucar ahir, diumenge, al telèfon 112 alertant que s’havia trobat la seva dona morta a casa. Els fets van passar sobre les cinc de la tarda, moment al qual van rebre l'avís que hi havia una dona morta en un domicili.

Avui, després de les proves forenses, s’ha confirmat que es tractava d’una mort criminal i s’ha procedit a detenir l’home. Ara mateix, encara no es coneix l'edat de la víctima, però sí del seu botxí, de 43 anys, que eren parella sentimental. Vivien en un pis de la zona de Rambla Nova.

Si es confirma, serà un nou cas de violència de gènere, la novena dona assassinada a mans de les seves parelles o exparelles, aquest any 2023 a Catalunya. El dotzè feminicidi registrat, segons les dades del Govern de la Generalitat, que inclou tots els crims d’homes contra dones.

Investigació en marxa

La investigació l’ha assumit l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió policial del Camp de Tarragona, a l’espera que es puguin conèixer més detalls del cas. Segons les primeres informacions, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'home la va escanyar fins que li va provocar la mort. Per això, el cadàver de la dona presentava signes de criminalitat i, després de les gestions fetes per la policia catalana, s'ha pogut confirmar aquest fet.