Detenen un home a Ponferrada per tirar la dona amb qui convivia a un pis de la localitat. La víctima, de 63 anys, va morir a l'hospital hores després.

Tira una dona de 63 anys per la finestra

Aquesta nit de dimecres, cap a dos quarts d'una de la matinada, es va rebre un avís dels veïns que alertaven de crits al carrer i informaven de la caiguda d'una persona des de la finestra d'un primer pis al carrer Dos de Mayo de Ponferrada, Lleó.

Fins al lloc dels fets, al número 22 del carrer, es va traslladar la Policia Local de Ponferrada, la Policia Nacional i els serveis d'Emergències Sanitàries amb una ambulància.

La persona suposadament accidentada era una dona de 63 anys que va ser traslladada a l'Hospital del Bierzo en estat molt greu. Finalment, va morir a causa de les lesions de la caiguda.

En el moment es va obrir una investigació sobre les causes de la caiguda i es va descobrir que no havia sigut un accident.

Un home, que convivia amb la víctima, va ser detingut cap a les quatre de la matinada com a presumpte autor de l'assassinat.

No es descarten línies d'investigació

De moment, la Policia Nacional, al càrrec del cas, no descarta cap línia d'investigació.

Segons fonts de la investigació, no hi havia cap relació sentimental entre el presumpte assassí i la víctima i, per tant, es descarta inicialment que sigui un delicte de violència de gènere.

Ahir la violència masclista sí va ser protagonista a Madrid: un incendi en un xalet de la localitat El Molar va descobrir tres cadàvers.

Una parella d'uns 45 anys i la seva filla de 10 van aparèixer dins la casa afectada pel foc. 

Violència masclista en 2021

Tanmateix, els cossos no es trobaven a les habitacions calcinades i presentaven signes de violència: trets.

Després d'una investigació en fase inicial i de practicar les autòpsies, es va determinar que la nena i la dona feia hores que eren mortes quan la casa va cremar.

Incendio Madrid crimen machista / Guardia Civil

Una família va ser trobada morta al seu xalet de la localitat madrilenya de El Molar: va resultar ser un assassinat masclista / Guardia Civil

La principal hipòtesi, que ara es tracta de confirmar, és que l'home va matar la seva família, va calar foc a la casa i es va suïcidar amb la mateixa arma de foc.

Aquest es tractaria del cinquè assassinat masclista a Espanya des de l'inici d'aquest any 2021.

El primer va ser a Majadahonda, a Madrid, el primer dia de l'any.

La va seguir una dona assassinada pel seu marit a Sestao, l'àvia que va morir apunyalada al barri madrileny de Vallecas, i la conserge que va morir dessagnada a Torrejón de Ardoz fa uns dies després que la seva exparella li clavés diverses ganivetades.