Un home ha deixat sense dormir els veïns de la Plaça Sant Salvador de Balaguer (Noguera). Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la Policia Local va rebre poc abans de les cinc de la matinada d'aquest divendres un avís perquè una persona, d'ètnia gitana, semblava que estava patint un brot psicòtic. Els agents s'han traslladat fins al lloc de l'alerta i, després de veure que es trobava a dalt de tot d'un edifici, a la part exterior del balcó sense protecció, llençant objectes al carrer, han demanat l'ajuda dels Bombers de la Generalitat que s'ha activat juntament amb el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

 

Tots els objectes es trobaven al carrer, entre els cotxes aparcats allà, on es distingien robes i altres materials més pesats al terra. Les diferents dotacions policials han intentat que l'home cessés la seva actitud i col·laborés amb els agents, però la resposta van ser diverses amenaces amb un bastó, que no s'hi podien acostar. Van continuar parlant amb ell fins que van arribar els Bombers i, a les 5.49 hores del matí, van començar a desplegar l'escala mecànica per tal d'agafar-lo i treure'l del balcó sense protecció. Però quan aquests arribaven a la barana, com es pot observar al vídeo, van rebre insults i crits que van concloure amb l'individu fent una petita carrera i saltant al buit.

Salta des del tercer pis i es trenca les cames

L'home s'ha precipitat des del tercer pis, segons ha pogut saber aquest mitjà, i els facultatius del SEM l'han començat a atendre, davant de l'atenta mirada de tots els veïns de la Plaça Sant Salvador de Balaguer que havien sortit a les finestres i els balcons per veure què estava passant, primer pel rebombori que va provocar i poc després per l'ampli dispositiu activat. Encara respirava quan va quedar estirat al terra. Un cop el van examinar, els sanitaris van confirmar que s'havia trencat les cames i estava en estat greu. Per això, va ser traslladat immediatament a l'Hospital Arnau Vilanova de Lleida, on continua ingressat, per tal de realitzar-li una valoració més acurada de les ferides provocades per la caiguda.