Els Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir, diumenge a la nit, en una baralla entre germans a Balaguer, a la Noguera. I és que, durant la discussió, a un d'ells se'l va anar la mà i va acabar apunyalant l'altre, qui va haver de ser ingressat en un centre hospitalari en estat greu. El germà autor de la ganivetada, de 48 anys, va ser arrestat per la policia catalana, acusat d'un delicte de lesions amb arma blanca.

Els fets van ocórrer cap a un quart de deu de la nit del passat diumenge, 23 d’abril, enmig del carrer Riu Valira, al barri del Firal de la localitat. Per motius que es desconeixen, els dos germans van començar a discutir-se, una situació que va escalar fins als crits, primer, per més tard arribar a les agressions físiques. Els veïns, alarmats pel fort aldarull provocat pels dos homes, van avisar als serveis d’emergència, alertant de la baralla que estava tenint lloc a la via.

Apunyalat pel seu propi germà

Per a quan els Mossos van arribar al lloc de l'incident, la baralla ja havia acabat, i només van trobar un dels germans, tirat a terra amb una ferida d'arma blanca a la zona de l'abdomen, per on sagnava profusament. Es va sol·licitar l'assistència dels paramèdics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) els qui van estabilitzar la víctima abans d'evacuar-la al CAP de Balaguer. Els sanitaris van decidir traslladar l'home a un hospital, a causa de la gravetat del tall que presentava a la panxa. A hores d'ara la víctima roman ingressada, però evoluciona favorablement i no es tem per la seva vida.

Mentrestant, els Mossos van interrogar els testimonis de la baralla. Aquests van explicar que agressor i víctima eren germans i, després d'una breu recerca, van trobar el presumpte autor de l'apunyalament i van procedir amb la seva detenció. Està previst que passi a disposició judicial al llarg d'aquesta setmana.