Nou cas de violència masclista a Madrid: un home intenta matar la seva nòvia i la deixa greument ferida.

Nou cas de violència masclista a Arganzuela

Els fets han passat aquest dissabte cap a les 14:00 en un domicili del passatge Áncora número 3, al districte d'Arganzuela, a Madrid.

Quan els agents de la Policia Local han arribat al lloc dels fets i han vist la gravetat de la situació, han avisat els sanitaris del Samur-Protecció Civil que han atès la víctima, una dona de 30 anys que presentava nombroses ferides al crani i al cap i que gairebé havia perdut la consciència.

Ingressada a l'hospital amb un pronòstic greu

Per això, ha estat estabilitzada, intubada i evacuada en ambulància a l'Hospital 12 d'Octubre, on ha ingressat amb un pronòstic greu. Per aquest mateix motiu, han detingut el presumpte autor dels fets per un delicte d'arma blanca. Es desconeix si tenia antecedents similars o ordres d'allunyament i el desencadenant del violent atac.

La víctima és una dona de 30 anys

"Agressió en un domicili del districte d'Arganzuela. El Samur-Protecció civil atén una dona d'uns 30 anys que patia diverses ferides i cops al cap i estava molt inestable. Ha estat intubada i traslladada greu a l'hospital 12 d'octubre. Ho investiga la Policia Nacional", expliquen els treballadors de Samur-Protecció Civil al compte de Twitter".

 

El presumpte autor dels fets està detingut

Actualment, la Policia Nacional està intentant esbrinar l'arma blanca amb la qual hauria intentat matar la seva parella: sospiten que és un ganivet, però no descarten cap hipòtesi. Els agents han detingut el presumpte autor dels fets, han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Un home mata la seva parella a Salamanca

Fa aproximadament dues setmanes, un altre home matar la seva parellaEn aquest cas, els fets van passar a Doñinos de Salamanca, un petit poble a prop de Salamanca: la va deixar greument ferida i, després d'intentar assassinar-la a punyalades, es va suïcidar a l'interior del domicili. Tot i que el cas s'està investigant, els policies treballen amb la hipòtesi que és un altre cas de violència masclista.

Número d'atenció a víctimes de violència de gènere

Qualsevol dona que pateixi violència de gènere, pot trucar al 016, que és el número d'atenció a les víctimes: té assistència les 24 hores del dia, és 100% gratuït i no deixa rastre a la factura.