Una dona es troba en estat molt greu després que la seva exparella l'hagi intentat matar cremant-la viva a Bilbao. Els fets han tingut lloc pocs minuts abans de les quatre de la tarda en un habitatge del barri de Deusto, quan els serveis d'emergències han rebut l'avís que una dona havia resultat ferida de gravetat després d'una agressió. Diverses patrulles han anat al lloc dels fets i s'han trobat la víctima que presentava diverses cremades per tot el cos i múltiples contusions.

Els serveis d'emergències l'han traslladat d'urgència a l'Hospital de Cruces, on ha ingressat a la Unitat de Grans Cremats en estat molt greu. Els agents policials desplaçats a l'habitatge han comprovat que l'agressor era la seva exparella, un home de 63 anys, que havia calat foc a la roba de la dona intencionadament durant una discussió. L'home ha estat detingut per agents de l'Ertzaintza i ha estat traslladat a dependències policials per ser interrogat i seguir amb la investigació dels fets.

Les discussions entre la parella eren habituals

La víctima vivia en l'habitatge on s'han produït els fets amb la seva filla de 15 anys, de qui l'agressor és el pare. Segons han explicat alguns veïns en declaracions a l'agència EFE, la relació entre la parella no era gens bona i les discussions entre ells eren constants. La dona l'havia fet fora de casa en diverses ocasions, però es desconeix si l'havia arribat a denunciar a la policia i constava que existia violència de gènere entre el matrimoni.  Aquest dijous, l'home ha decidit posar fi a la vida de la dona, però els veïns ho han impedit. Els forts crits els han alertat i en anar cap a l'habitatge l'han vist envoltada de flames. Ràpidament, les han apagat amb una tovallola i l'han atès fins que no han arribat els serveis sanitaris.