Alerta a Hamburg, Alemanya. Un home armat amb un ganivet de grans dimensions s'ha tancat aquest dimecres al migdia en un edifici de la ciutat alemanya, atrinxerant-se i amenaçant els policies. De fet, l'individu ha assegurat que faria saltar pels aires un carrer del dens barri d'Einsbüttel. Això ha obligat a centralitzar els efectius a la zona i desplegar un ampli operatiu policial, amb presència de bombers, una ambulància i fins i tot la unitat canina. Per això, tota l'àrea ha estat tallada al públic.

La policia d'Hamburg i els serveis d'emergència, a més de tallar el carrer al públic, "ha col·locat un matalàs davant de la casa per si el suposat autor salta per la finestra", ha assegurat el diari alemany Bild. L'alerta s'ha registrat al voltant de les dues del migdia d'aquest dimecres i poc després l'home atrinxerat ha estat detingut. Els agents s'han portat a l'individu que amenaçava amb fer explotar l'edifici i mig carrer en un furgó policial, descalç. En aquests moments es troba a la comissaria i s'espera que el visiti un metge per avaluar el seu estat de salut, especialment per si pateix algun tipus de trastorn mental.

Abatut un home amb un pic i un còctel Molotov a Hamburg

A la mateixa ciutat portuària alemanya, fa uns dies, aquest diumenge 16 de juny, la policia d'Hamburg va abatre un home que estava armat amb un artefacte incendiari, que simulava un còctel Molotov, i un pic. El succés va tenir lloc prop d'una zona habilitada perquè aficionats poguessin veure una trobada de l'Eurocopa de futbol. L'individu, a qui els mitjans locals van descriure com un alemany de 39 anys, va sortir d'un restaurant de menjar ràpid abans de "llançar les seves amenaces" en uns fets que van passar prop d'una zona "per al visionament públic del partit de futbol entre Polònia i Holanda".