Caos a l'aeroport d'Hamburg. Després de 18 hores amb desenes de cotxes policia envoltant l'edifici, acompanyats de drons i la Unitat Canina, els agents han pogut detenir l'home que aquest dissabte al vespre va irrompre en una de les pistes amb la seva filla de quatre anys com a hostatge. Al voltant de dos quarts tres de la tarda d'aquest diumenge, els negociadors de la Policia Federal han aconseguit que el sospitós, d'origen turc, es lliuri pacíficament i deixi anar la nena, amb qui s'havia amagat sota un dels avions dins del seu cotxe.

El sospitós, de 35 anys i en procés de separació de la seva dona, va segrestar la filla i se la va emportar fins a l'aeroport, on va accedir a les pistes d'aterratge després de trencar les barreres de seguretat. Segons els mitjans locals, va començar a disparar a l'aire i també hauria llençat diversos còctels Molotov mentre conduïa desenfrenadament entre els avions. Afortunadament, no va causar ferits, i tots els passatgers dels vols pròxims van poder ser evacuats sense problemes. 

Un conflicte per la custòdia 

Les primeres informacions apunten que tot hauria començat arran d'una disputa entre els pares per la custòdia de la filla. Poc abans que l'home arribés armat a l'aeroport, la mare de la menor es va posar en contacte amb la policia d'Hamburg per denunciar el possible segrest de la nena, ja que el pare li havia trucat dient que se l'emportaria amb ell a Turquia per la força. 

L'aeroport ha romàs tancat durant tota la nit i bona part d'aquest diumenge, amb tots els vols cancel·lats de manera indefinida. La policia d'Hamburg ha mantingut el cèrcol tancat durant més de 18 hores, i a primera hora de la tarda han pogut resoldre l'incident amb la col·laboració d'un equip de psicòlegs especialitzats en casos de segrest, que els han ajudat a negociar amb aquest home que, finalment, s'ha entregat sense oposar resistència. La nena es troba bé, i està previst que es pugui reunir amb la seva mare aviat.