Un home que conduïa en direcció contrària per l’autopista ha provocat un greu accident aquest diumenge a La Corunya. L’home va envestir frontalment amb un altre vehicle causant dos ferits molt greus. El conductor que va provocar el xoc ha mort a causa de la gravetat de les seves ferides. 

Al voltant de les 18 hores d'aquest diumenge els serveis d'emergència van rebre diverses alertes que avisaven que un cotxe estava circulant en sentit contrari per l'autopista AP-9, a l'altura de la localitat corunyesa de Bergondo. Segons la Guàrdia Civil, el conductor era un home d'edat avançada que s'havia confós en accedir a l'autopista i com a conseqüència va conduir en contra-direcció durant uns cinc quilòmetres.

Un dels testimonis que va trucar al 112 va presenciar el moment del xoc, i es van enviar immediatament dispositius dels Bombers i de la Guàrdia Civil, així com efectius de Protecció Civil i del Servei d’Urgències. En arribar al lloc on s’havia produït l’accident, van constatar que eren tres les persones ferides, una d’elles l’home que havia provocat el sinistre. Els altres dos ferits eren un matrimoni que havia quedat atrapat a l’interior del seu vehicle, i els bombers van haver de procedir amb la seva excarceració. Els tres ferits van ser traslladats a l'Hospital Universitari de La Corunya, on el matrimoni es troba ingresat en estat molt greu amb traumatismes abdominals i toràcics. L'home que va provocar l'accident ha mort a l'UCI segons informa Europa Press

Accident mortal a la Cerdanya

Aquest dissabte va morir un motorista de 22 anys en un accident a l'altura de Ger (Cerdanya). Una furgoneta va envestir contra el jove al voltant de dos quarts de cinc de la tarda, i aquest va morir a l'instant. Els Mossos d'Esquadra van detenir el conductor, un noi de 23 anys, que hauria fet un gir imprudent que va ocasionar que xoqués amb la motocicleta. El detingut és de nacionalitat estrangera i no tenia permís per conduir per l'estat espanyol, i s'enfronta a un càrrec d'homicidi per imprudència.