Busquen el Josep Maria, un home de 62 anys que ha desaparegut a Tàrrega (Urgell): demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo com més aviat millor, ja que ningú sap on està.

El Josep Maria va desaparèixer el diumenge a Tàrrega

El Josep Maria va ser vist per última vegada el matí del diumenge 19 de setembre a Tàrrega: va sortir de casa seva amb un totterreny Ford Maverick de color fosc i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre.

Els Mossos d'Esquadra demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo

"En Josep Maria va desaparèixer aquest diumenge a Tàrrega. Ajuda’ns a trobar-lo", expliquen els Mossos d'Esquadra en una piulada, on també han publicat una foto del desaparegut i una petita descripció per localitzar-lo com més aviat millor.

El Josep Maria mesura 1,65 metres, és corpulent i, en el moment dels fets, anava vestit amb una samarreta i uns texans curts. Aquest home necessita medicació i cal trobar-lo com més aviat millor. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb Emergències 112 o amb els Mossos d'Esquadra.

Cartel desaparecido Josep Maria / Mossos d'Esquadra

El Josep Maria va desaparèixer a Tàrrega (Urgell) el diumenge i demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo com més aviat millor / Mossos d'Esquadra

Sense rastre de Sandra Culli, desapareguda a Vilassar de Mar

Malauradament, el Josep Maria no és l'única persona desapareguda a Catalunya i, de fet, el desembre de l'any passat, una dona va desaparèixer en estranyes circumstàncies a Vilassar de Mar (Maresme). La Sandra Culli va marxar a donar una volta i ja no va tornar mai més i, des de llavors l'han estat buscant per tot arreu. Les càmeres de seguretat la van gravar a prop de la platja i se li va perdre completament el rastre.

Caroline del Valle: una altra desaparició no resolta a Catalunya

Una altra desaparició no resolta i que va ser molt mediàtica va ser la de Caroline del Valle, una nena de 14 anys que va desaparèixer el 2015 a la Zona Hermètica de Sabadell (Vallès Occidental). 

Sis anys després, encara hi ha molts enigmes en aquesta misteriosa desaparició. Descarten que fos una desaparició voluntària i, tot i la lluita de la seva família per investigar el cas, es va acabar arxivant per falta de proves.

Sonia Iglesias va desaparèixer fa 11 anys a Pontevedra

Fa 11 anys, també va desaparèixer una altra dona, en aquest cas, a Pontevedra. Es tracta de Sonia Iglesias, una dona que tenia 38 anys quan va ser vista per última vegada. El sospitós de la seva desaparició sempre va ser Julio Araújo, la seva parella: quan van passar els fets la Sonia li va dir que es volia separar.

Abans de la seva desaparició, la Sonia va dir que el Julio l'havia amenaçat amb una arma de foc i que li feia xantatge. Per si no fos poc, les seves declaracions estaven plenes de contradiccions i de mentides i, així i tot, va quedar absolt. Araújo va morir, emportant-se totes les seves contradiccions a la tomba.