Un genet intenta recuperar l'honor de la seva princesa. Això seria més o menys el que hauria intentat un home a cavall al municipi de Santa Úrsula a Tenerife (Illes Canàries), si no fos perquè som al segle XXI i no en una novel·la de cavaller de l'Edat Mitjana. L'individu anava passejant per una carretera asfaltada de la localitat, on hi ha diversos habitatges d'un, dos i tres pisos d'alçada, quan, de cop i volta, comença a cridar dos joves que es trobaven en una plaça i baixa del cavall. Allà comença l'intent d'agressió que es pot veure al vídeo i que, tal com ha avançat el diari Las Provincias, podria haver-se donat per un altercat previ amb la seva nòvia.

Va agafar els estreps i els va intentar colpejar, però els joves van fugir corrent

L'home arriba a la plaça de Santa Úrsula, un espai públic semitancat i amb diferents arbres i palmeres, i baixa del cavall entre crits. La disputa continua, fins que aquest lliga l'animal en una tanca que delimita l'espai enjardinat i agafa els estreps. És a dir, treu les peces on es subjecten els peus de les persones quan munten a cavall i que són generalment metàl·liques, el que podria haver acabat en una forta agressió. En veure això, i després que l'individu entrés a la plaça, els dos joves surten corrent en direcció contrària, mentre el cavall està immòbil i observa, amb els pocs moviments que li permet la curta corda amb la qual està amarrat, l'espectacle.

Finalment, no va produir-se cap agressió. Els dos joves que presumptament van tenir un altercat previ amb la seva nòvia i que va generar la fura d'aquest genet van aconseguir fugir. Una surrealista escena a l'illa de Tenerife que no ha deixat indiferent els veïns i que s'ha fet viral a les xarxes socials, després de ser compartides les imatges per un dels testimonis que el van gravar. Tot ha quedat en un ensurt pels dos joves, tot i que no se sap que va provocar aquest espectacle de violència gratuïta per suposadament protegir la seva nòvia, més propi de l'Edat Mitjana que del 2022.