Aquest diumenge al vespre una família ha sofert un tiroteig mentre conduïa per la localitat de San Javier (Múrcia). Els perpetradors els van disparar des de dos cotxes després de bloquejar-los el pas per un carrer del barri de Santiago de la Ribera. Dintre del vehicle tirotejat viatjaven uns pares amb el seu fill petit de només 3 anys i, afortunadament, tots tres van sortir il·lesos. Per la seva part, els autors dels tirs van fugir del lloc, i les autoritats els tenen en crida i cerca.

Emboscats en ple carrer

Segons ha avançat La Opinión de Murcia, un veí de Santiago de la Ribera va donar l’avís del tiroteig al voltant de les vuit del vespre, després de sentir diversos trets i de veure dos cotxes sortir derrapant d’un dels carrers. En arribar la Policia Local, tant els autors del tiroteig com les víctimes havien marxat de l’escena, i els agents no van poder iniciar una investigació fins hores més tard, quan un home es va presentar en comissaria assegurant que ell i la seva família eren les víctimes del tiroteig.

Segons el seu relat, ell, la seva dona i el fill de tots dos, de 3 anys, estaven conduint pel barri de La Ribera quan, de sobte, dos cotxes es van apropar a gran velocitat, emboscant-los i tallant-los el pas en un dels carrers. Un cop comprovat que no podien fugir, els individus dels altres vehicles van començar a disparar-los indiscriminadament, fins que, al cap d’uns minuts, van accelerar i es van esfumar del lloc. L’home, tement que poguessin tornar, va arrencar sense trucar a la policia, refugiant-se a casa seva.

Una baralla en una discoteca

La Policia Judicial de l’Institut Armat es va fer càrrec del cas. El denunciant va relatar com, la nit anterior, s’havia enredat en una baralla amb un altre home a l’interior d’una discoteca de Múrcia, identificant aquesta persona com un dels autors del tiroteig. Aquesta persona tindria diversos antecedents per delictes relacionats amb la salut pública. Per això, la policia està investigant el succés com un possible cas de venjança, però no descarten cap teoria mentre continua la recerca dels tiradors.