Nou atrinxerat a Catalunya en menys de 24 hores. Un home de 53 anys s'ha tancat aquest divendres en un pis del barri de Sarrià, a Barcelona, amb el que semblava una arma de foc. Els Mossos d'Esquadra han treballat durant bona part del migdia a la zona intentant que l'individu es personés i deposés la seva actitud. Per això mateix, i per tal de garantir la seguretat, s'ha realitzat un tall de perímetre del carrer Duquessa d'Orleans, on s'ha produït l'atrinxerament. Finalment, poc abans de les quatre de la tarda d'aquest divendres, els agents l'han detingut.

 

Atrinxerat després d'amenaçar uns joves amb una arma simulada

Tot ha començat quan l'home, que pateix suposadament un trastorn psiquiàtric, ha començat a sentir uns nois que estaven fent soroll davant de casa seva i ha baixat al carrer per amenaçar-los. Seguidament, ha pujat al seu pis per agafar una arma simulada i ha tornat a baixar per amenaçar-los amb ella. Els joves, que pensaven que era una arma de foc real, han alertat dels fets i l'home s'ha acabat atrinxerant a l'interior del seu pis. 

Els Mossos d'Esquadra han desplegat la Unitat Central de Segrestos i Extorsions (UCSE), que ha negociat amb ell perquè sortís de l'habitatge i deposés la seva actitud violenta. També s'han activat efectius de l'ARRO i els GEI de la policia catalana per si calia assaltar el pis. Segons expliquen fonts policials a ElCaso.cat, l'individu davant la petició dels agents policials, els ha acabat obrint la porta i han pogut entrar sense fer ús de la força. S'ha comprovat que es tractava d'una arma simulada i l'home ha estat detingut i traslladat a les dependències policials.

 

Lloc dels fets a Sarrià / GRS
Lloc dels fets a Sarrià / GRS
arma simulada atrinxerat sarria
Arma simulada que portava l'home atrinxerat a Sarrià. / Mossos