Els serveis d'emergències del 112 de Castella-la Manxa han rebut aquest matí de dimarts una alerta segons la qual un home estava llençant còctels Molotov des de la finestra de casa seva, al carrer Madroño de la localitat de Villaluenga de la Sagra, a Toledo. El sospitós estava a punt de ser desnonat quan s'ha tancat a l'habitatge i ha començat a atacar amb els explosius casolans els agents de la Guàrdia Civil que havien acudit per fer-lo fora. Els fets han començat pocs minuts després de les nou d'aquest matí, i a hores d'ara l'home continua dins del domicili sense donar senyals de voler entregar-se. 

Actuació a la desesperada per evitar ser desnonat 

L'home tenia una ordre de desnonament pendent que s'havia de complir aquest dimarts al matí. L'inquilí, desesperat per no perdre casa seva, ha optat per la via de la violència, atrinxerant-se davant l'arribada dels agents. Anava preparat, però, ja que tenia disponibles diversos còctels Molotov que, presumptament, s'ha fabricat ell mateix, i que ha començat a llençar per les finestres, evitant que la Guàrdia Civil pogués apropar-se a l'immoble. 

Els serveis d'emergències han activat diverses unitats dels Bombers pel risc d'incendi al carrer pels explosius, així com una UVI mòbil per atendre possibles ferits. Afortunadament, a hores d'ara no s'han reportat lesions ni entre els veïns ni entre els agents de la Benemèrita. Aquests últims han acordonat la zona tan bon punt han vist que l'home continuava amb aquesta actitud hostil cap a ells, i han aconsellat a la resta d'inquilins que no surtin de casa seva per evitar posar-se en perill.

Gairebé quatre hores després de l'inici d'aquest incident, no hi ha senyals que la situació vagi a canviar, i els agents només poden negociar amb l'home atrinxerat per intentar que es rendeixi i es lliuri a les autoritats sense oposar resistència.