La Policia Nacional ha trobat mort l'home que aquest diumenge s'havia atrinxerat a l'interior de casa seva a la localitat d'Alaquàs, València. Segons han explicat fonts municipals, els membres del Grup d'Operacions Especials de Seguretat que ha aconseguit entrar a l'immoble l'han trobat sense vida amb "un tret al pit". L'home s'havia tancat en una habitació després d'una forta discussió familiar i, pel que sembla, ha optat per suïcidar-se. La dona i els dos fills de l'home, que estaven a l'interior del pis, han aconseguit fugir corrent i es troben sans i estalvis

L'home s'havia atrinxerat després d'una discussió familiar

Cap a les 13.00 hores, els serveis d'emergències han rebut l'avís que un home armat s'havia atrinxerat al seu domicili, al carrer Federico García Lorca. Ràpidament, s'han activat efectius de la Policia Local i també s'hi han desplaçat agents de la Policia Nacional.  L'alerta l'ha donat la dona de l'individu, que ha pogut fugir de l'habitatge amb els seus dos fills sense que ningú resultés ferits. Fins al lloc també s'hi han desplaçat efectius sanitaris, que els han atès i s'han quedat allà per si la seva presència fos requerida per l'home atrinxerat. Agents del Grup d'Operacions Especials de Seguretat (GOES) s'han desplaçat fins al lloc per entrar a l'habitatge i han estat ells qui l'han trobat mort.

Els efectius policials han acordonat el carrer per impedir el pas dels vehicles i l'accés de les persones. L'home atrinxerat estava en una habitació amb finestres a l'exterior i podia veure que passava al carrer. El succés ha generat una gran expectació entre els veïns, que s'han aproximat a la zona i ho han mirat tot des de la distància darrere el cordó policial. L'alcalde d'Alaquàs, Antonio Saura, ha explicat que es tracta d'un fet aïllat i que l'home que s'ha atrinxerat no tenia cap mena d'antecedent policial ni hi havia cap intervenció contra ell.