Fi de l'assetjament continuat d'una dona d'avançada edat a Sanlúcar la Mayor, província de Sevilla. Un home ha estat detingut per atemorir amb diversos objectes i atacs a la residència a l'àvia els últims anys. El més inquietant va ser el que va enregistrar una càmera quan l'individu va començar a colpejar amb una destral la porta de la casa de l'anciana amb ella dins, que va acabar patint un fort atac d'ansietat i va necessitar ser atesa pel servei d'emergències mèdiques. La víctima de 76 anys és molt estimada i respectada a la localitat sevillana, pel fet que el seu marit, ja mort, era el pediatra del poble i donava assistència als menors de forma altruista. És per això, a més, que no s'entenen les motivacions que tindria l'arrestat per aterrir-la així.

L'home va disparar contra la casa i la va intentar incendiar

Però l'obsessió d'aquest home per l'habitatge de la dona o per ella mateixa va anar més enllà que una destral. L'arrestat, segons la Guàrdia Civil, va arribar a disparar en diverses ocasions amb una escopeta semblant a una carabina contra la porta de la casa. Tot i que abans dels trets va intentar incendiar-la amb un drap impregnat amb accelerador per la combustió ràpida que va col·locar en una de les finestres. Afortunadament no ho va aconseguir, tot i que va provocar danys materials de diferent consideració a la porta i les finestres de la façana principal.

Un cop molt dur per la dona d'avançada edat va ser quan l'individu, presumptament, va utilitzar una barra de ferro per destrossar a cops la placa commemorativa al doctor -el seu marit- que l'ajuntament havia instal·lat al costat de la porta, a la façana principal. Les pintades a l'habitatge també han estat recurrents tant a la de l'àvia com al d'un familiar d'aquesta. 

Ingressat en un psiquiàtric

L'assetjador ha acabat ingressat en un centre psiquiàtric de forma involuntària, després de la darrera agressió que va proferir a la casa de la dona a Sanlúcar la Mayor. No obstant això, va fugir un cop el van deixar sortir de la reclusió ifue va ser enxampat i detingut a la ciutat Còrdova. El jutjat d'instrucció número set de Còrdova ha decretat mesures de protecció per la dona.