El terratrèmol de magnitud 7.3 que ha sacsejat les Filipines ha deixat el terrible balanç de, ara per ara, quatre víctimes mortals, setze persones ferides i més de seixanta persones desaparegudes. El sisme, que ha tingut lloc aquest mateix dimecres a les 8:43 del matí (passada la mitjanit a Espanya), ha afectat principalment l'illa de Luzon, la més poblada de totes les que conformen l'arxipèlag, i provocat nombrosos danys en edificis emblemàtics i històrics, a més dels danys causats en la ciutadania. Molts filipins, no obstant això, no van perdre l'ocasió de gravar el moment, i alguns dels vídeos publicats a les xarxes socials han deixat veure imatges insòlites. És el cas d'un home que ha arriscat la seva vida en ple sisme amb tal de protegir diverses ampolles de begudes alcohòliques.

Tothom té prioritats, i les de l'home que va decidir posar la seva integritat física en risc durant el terratrèmol de magnitud 7.3 de les Filipines estan més que clares. Encara que únicament ha transcendit el vídeo, són molts els que qualifiquen a aquest anònim home d'"heroi", "llegenda" i "ídol" per la seva determinació a l'hora de protegir tant sí com no més d'una desena d'ampolles d'alcohol que, a sobre d'una taula, estaven seriosament amenaçades pel sisme.

L'home sosté les ampolles i evita que caiguin a terra

En el vídeo, es pot apreciar l'home de peu davant de la taula, amb els braços oberts en forma de creu i protegint així les ampolles de caure de la taula i trencar-se, mentre aquestes tremolen incansablement davant de la magnitud del terratrèmol. Pel context de l'enregistrament, alguns usuaris han aventurat que l'home és el propietari d'un bar, ja que al seu costat i al costat de la taula amb les begudes alcohòliques hi ha una nevera plena de llaunes, i que va arriscar la seva vida amb l'objectiu de protegir el seu capital. No obstant això, els mitjans locals encara no han donat amb la identitat d'aquest "heroi anònim", tal com el consideren molts usuaris de les xarxes socials.

El vídeo, que ha estat publicat a Twitter, acumula diversos comentaris en els quals els usuaris admiren la valentia de l'home, fan broma que "ha de tenir avantpassats escocesos" o que "no tots els herois porten capes"; fins i tot comenten que l'individu està fent el que seria "la feina de Déu". Un altre usuari de Twitter ha qualificat a l'anònim home de "Superbàrman".

comentaris home protegeix ampolles alcohol terratrèmol filipines
Alguns dels comentaris que els usuaris han fet a Twitter sobre l'individu que protegeix les ampolles d'alcohol durant el terratrèmol de les Filipines.

El terratrèmol, de magnitud 7.3, deixa víctimes mortals i incalculables danys físics

Malgrat com d'insòlit que resulta el vídeo, no s'ha de passar per alt el fet que l'individu va arriscar la seva vida per ampolles d'alcohol mentre un terrible terratrèmol, de magnitud 7.1 que finalment va acabar sent de 7.3, sacsejava l'illa més poblada de la República de les Filipines. El sisme ha deixat, de moment, quatre persones mortes, setze ferides i una seixantena de desapareguts, principalment a la regió d'Abra, on més incidència ha causat el terratrèmol. No obstant això, aquest ha afectat un total de 218 pobles distribuïts a les 15 províncies de l'illa de Luzon, a més de provocar incalculables danys físics en carreteres i ponts, i destrossar edificis històrics i emblemàtics.