L’home detingut aquest dilluns per haver apunyalat el seu pare a Santa Coloma de Gramenet ja estava fitxat pels Mossos d’Esquadra en haver intentat fer lo mateix amb la seva mare fa només un mes. Segons ha avançat Metropoli Abierta, la policia catalana tenia constància de la situació familiar en el que es trobaven des de feia setmanes.

L'arrestat està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi després d'haver clavat diverses ganivetades al seu pare el vespre del 2 de gener. Els Mossos d'Esquadra van acudir al lloc dels fets, un pis situat al carrer Santa Anna, a les 20:45 hores. En arribar es van trobar amb la víctima a terra, rodejada d'un toll de sang i amb fins a cinc ferides provocades per arma blanca a la part superior del cos; també hi era el seu fill, amb el ganivet a la mà amb el qual havia agredit presumptament el seu pare.

Els Mossos van detenir el fill i la víctima va ser traslladada amb urgència a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, on continua ingressat en estat greu, tot i que no es tem per la seva vida. El presumpte agressor va passar a disposició judicial i se l'està investigant per un intent d'homicidi, el segon en només un mes.

Altercat amb la seva mare

Alguns dels veïns de Santa Coloma han explicat que fa més o menys un mes aquest mateix home havia protagonitzat un altercat amb la seva mare en ple carrer. Els fets s'haurien produït al carrer Sant Carles, molt a prop del domicili on ha intentat posar fi a la vida del seu pare. El detingut es va enredar en una discussió amb la seva mare, a la qual va intentar agredir de manera similar a com va fer setmanes després amb el seu pare. Els vianants van avisar la policia davant la violència de l'enfrontament; en aquella ocasió no el van detenir, però va quedar fitxat pels agents.