Aquest dissabte a la tarda un home ha intentat apunyalar a diverses persones amb un gran ganivet de grans dimensions al metro de Lesseps. Ha estat detingut per temptativa d'homicidi. Així ha estat com han viscut el succés els passatgers del metro.

Intent d'apunyalament múltiple al metro de Lesseps

Els fets han passat el dissabte cap a les 17:00 a la parada de metro de Lesseps, al barri de Gràcia de Barcelona. Els passatgers estaven tranquil·lament a l'estació quan, de cop i volta, un home els ha començat a amenaçar i a intentar agredir amb un ganivet de grans dimensions, concretament de 25 centímetres.

Estación metro Lesseps Barcelona / Wikimedia Commons

Un home detingut per temptativa d'homicidi: intenta apunyalar els passatgers del metro de Lesseps (Barcelona) / Wikimedia Commons

Detingut per temptativa d'homicidi

Després dels fets, l'agressor ha estat durant més de mitja hora a l'interior de l'estació fins que, finalment, els Mossos d'Esquadra l'han detingut per temptativa d'homicidi als voltants de la plaça de Lesseps.

Un dels agredits amb un atac d'ansietat

Tot i que l'home no ha aconseguit clavar al ganivet a ningú, els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) han atès un home que ha necessitat assistència de caràcter lleu, ja que l'agressor, intentant-lo apunyalar, li ha clavat el ganivet a la roba i això li ha suposat un atac d'ansietat a la víctima, que ha rebut l'alta al cap de poca estona.

Per què ha intentat apunyalar els passatgers?

Però per què ho ha fet? Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació, ja que desconeixen les causes per les quals ha intentat atacar als passatgers del metro i no descartin que es tracti d'una persona amb problemes mentals. L'home ha estat detingut per temptativa d'homicidi, segons informa La Vanguardia.