Nou incident al metro de Barcelona: un home intenta apunyalar diverses persones a la parada de metro de Lesseps de Barcelona i ha deixat un ferit lleu.

Intent d'apunyalament al metro de Lesseps

Els fets han passat aquest dissabte a la tarda a la parada de metro de Lesseps, al districte de Gràcia de Barcelona, segons informen els Mossos d'Esquadra al seu compte de Twitter.

Per causes que encara s'estan investigant, un home ha començat a exhibir una arma blanca i ha intentat apunyalar als passatgers que en aquell moment es trobaven a l'estació. L'incident ha deixat un ferit lleu que ha estat atès pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

No hauria estat un intent atemptat terrorista

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'autor dels fets, han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. No obstant això, de moment, descarten que es pogués tractar d'un intent d'atemptat terrorista.

Mossos Detención / Archivo

Detenen un home per intentar apunyalar diverses persones a la parada de metro de Lesseps de Barcelona / Arxiu

Apunyalament al metro del Carmel

Malauradament, la sensació d'inseguretat a Barcelona ha augmentat en els últims anys i, de fet, fa poc més d'un mes dos joves que es van colar al metro del Carmel van apunyalar un home que els va recriminar la seva actitud. Afortunadament, no va resultar ferit de gravetat, però es va emportar un bon ensurt.

"A Barcelona, per anar en transport públic hauríem de cobrar un plus de perillositat. I per anar per segons quins carrers també, tot i que darrerament no hi ha ni mapa definit, és una loteria. Si et toca, t’ha tocat", comenta una usuària indignada a Twitter.