Un veí de Paiporta (València) ha mort aquest dimarts al matí en precipitar-se des del balcó de casa seva, en un quart pis, moments abans de ser desnonat per l'impagament de la hipoteca. El tràgic incident ha tingut lloc al voltant de les onze al carrer Albal, i l'home, de 54 anys, ha mort a l'acte a causa de les ferides sofertes per l'impacte amb la vorera, i els sanitaris del SAMU que l'han atès no han pogut fer res per reanimar-lo. Des de l'Ajuntament de Paiporta han confirmat que la víctima tenia problemes econòmics des de feia temps, i estava rebent assistència per part dels Serveis Socials.

Tenia diverses ordres de desnonament

La víctima vivia a l'edifici des de feia més de deu anys, però els últims temps estava passant per una situació econòmica difícil, en haver perdut la feina, per la qual cosa va deixar de pagar la hipoteca, a la qual ja no podia fer front. A més, des de l'ajuntament han explicat que estava en tractament per problemes de salut, i que rebia ajuda econòmica i també psicològica des de feia mesos. També els veïns, amb els quals mantenia una bona relació, ajudaven en tot el que podien, amb petites aportacions de diners i convidant-lo a menjar a casa.

La situació va anar agreujant-se fins que un jutjat de Paiporta va aprovar diverses ordres de desnonament. Aquest dimarts al matí van acudir a l’habitatge una patrulla de la Policia Local i la comitiva judicial, però quan van picar a la porta, l’home no els va deixar passar. Davant això, van procedir a intentar entrar per la força. L’home va prendre, doncs, la dràstica decisió de posar fi a la seva vida.

A hores d’ara la Guàrdia Civil està investigant l’ocorregut, i l’equip de govern d’aquest municipi de l’Horta Sud té previstes diverses reunions tant amb els cossos de seguretat com amb els Serveis Socials per avaluar la situació, i ha traslladat el seu condol als amics i familiars de la víctima.