Un visitant del zoo salva la cuidadora dels rèptils de l'atac d'un caiman a Utah, als Estats Units. Els fets van passar mentre uns nens celebraven una festa d'aniversari. L'animal va atrapar la dona pel braç i un home es va llançar a ajudar-la.

Un cocodril va mossegar la seva cuidadora i la va arrossegar fins al seu recinte

Mentre s'estava fent una presentació a Scales & Tails a Salt Lake City, un cocodril va mossegar la cuidadora i la va arrossegar fins al seu recinte. Li va faltar poc per perdre la , segons ha explicat News.Sky.com.

Les imatges van ser gravades per un convidat de la festa dels nens. En el vídeo es veu un caiman lluitant amb la mà d'una treballadora del zoo i donant voltes per quedar-se amb l'extremitat de la dona.

Donnie Wiseman va salvar la dona pujant al rèptil

Un dels visitants, Donnie Wiseman, va cridar per demanar ajuda i es va tirar a l'aigua per pujar a sobre del cocodril. "Tenim problemes aquí", va dir Wiseman. Posteriorment, l'encarregat els va donar instruccions a ell i a un altre dels convidats, Todd Cristopher, per ajudar-la a escapar.

D'aquesta forma, van aconseguir alliberar la dona del rèptil, ja que el Donnie va agafar l'animal amb força per evitar que li arrenqués la . Després, l'home es va quedar uns minuts a sobre del caiman.

 

El salvador era a sobre de l'esquena del cocodril i en el moment en què va veure la possibilitat de fugir, va marxar corrents sense quedar ferit. És important destacar que els nens de la festa van presenciar tot el que va passar.

Un grup de gossos ataca a un jove i a la seva mascota a Cadis

Un altre incident amb animals va tenir lloc a Cadis el 7 d'agost. Uns gossos es van escapar d'una finca en Rota, perquè la porta estava oberta. Els animals van atacar a un golden retriever i al seu amo quan passejaven.

La Policia Local de Rota va rebre un avís d'un atac animal. Els agents van anar al lloc dels fets i van trobar a un grup de gossos agredint a un jove i a la seva mascota. Entre ells, n'hi havia un de raça perillosa, un pitbull.

Ataqui gossos Trencada / Policia Local de Trencada

Van trobar a un grup de gossos agredint a un jove i a la seva mascota / Policia Local de Trencada

El jove va patir ferides als braços i a les cames en l'atac de la gossada

L'home va explicar que estaven passejant quan diversos gossos es van abalançar sobre el golden retriever, ferint-lo al coll i a les potes. En intentar ajudar la seva mascota, el jove va ser atacat i va patir ferides als braços i a les cames.

Quan els agents van arribar, van poder parar l'atac i van començar una investigació per aclarir els fets. Després del que va passar, la policia va anar a veure l'amo dels gossos atacants. Una vegada allà, va mostrar que la documentació de les seves mascotes estava en regla.