La família de l'Hermes ha hagut de viure dos dies amb l'angoixa que el seu gos havia desaparegut i podia estar malferit en qualsevol lloc. Fins i tot, amb el temor que hagués mort. El passat dimarts, 21 de novembre, l'animal, un American Staffordshire Terrier de només 11 mesos, va ser atropellat al carrer de la Independència, al barri de Bufalà de Badalona. Després que un cotxe impactés amb ell, va sortir corrent en direcció a la zona de la plaça Boada i se'l va veure arribar a veure per la zona de Montigalà, coixejant per les ferides de l'atropellament.

Els seus amos, així com entitats animalistes de Badalona, van fer difusió de la desaparició de l'Hermes per si algú el trobava i podia avisar. Alguns veïns del barri el van arribar a veure i l'intentaven cridar, però no es deixava agafar. La seva propietària, segons ha explicat a Telecinco, va rebre moltes trucades de gent que es bolcava en la seva cerca. També d'un estafador que li deia que havia trobat el gos, però que li reclamava diners per poder-lo veure. Això va fer que comencés a desconfiar de les trucades que rebia. Per això, quan aquest dijous una altra persona li va trucar dient que havia trobat el gos en una obra, va dubtar i li va demanar fer una videotrucada. Però sí, aquesta vegada era real. L'Hermes estava a l'altra banda de la pantalla.

Malferit i tremolant de fred en una obra

Ràpidament, la seva propietària va anar a buscar-lo. En veure-la arribar, el gos, mort de por, no sabia si apropar-se a ella. "Em vaig estirar a terra i va venir corrent, coixejant i plorant", ha explicat. Estava tremolant de fred, anava coix de les potes de darrere i tenia les ungles rascades i les empremtes aixecades. No podia caminar i el van haver de portar en braços fins al centre veterinari. Allà van confirmar que no tenia res fracturat, però que els músculs estaven inflamats. Per això, li van injectar un antiinflamatori. Després, el van enviar cap a casa, on ja es recupera envoltat de la seva família.

hermes gos
L'Hermes ja es recupera a casa amb la seva família. / Àrees de Gossos Badalona